HIFK - Pelicans 30.10.2014 | Molemmilla loukkaantumishuolia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Kauden ensimmäinen kohtaaminen.

Vihje lyhyesti

Helsingissä on luvassa mielenkiintoinen kamppailu, kun Pelicans matkaa Nordenskiöldinkadulle. Joukkueet kohtasivat viime keväänä pudotuspeleissä, joten odotettavissa on kiihkeä kamppailu. 

HIFK on ottelussa selvä ennakkosuosikki. Joukkue maijailee Liigassa sijalla 7. Pelicans löytyy sijalta 12, ja joukkueiden välillä on piste-eroa 8 pisteen verran. Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran tällä kaudella.

Molemmilla on tällä hetkellä pahoja ongelmia loukkaantumisten kanssa. Pelicansilla on ollut järkyttävää epäonnea hyökkääjien loukkaantumisten suhteen, ja lisäksi Jere Myllyniemi on sairastuvalla. HIFK:n loukkaantumiset ovat keskittyneet puolustuspäähän. 

[ HIFK:n kerroin on tänään liian pieni peleihin. Rohkeimmat voivat kokeilla pienellä panoksella yllätystä Pelicansin kautta hurjalla kertoimella. Gutsille 100 € bonus tästä ]

HIFK mättää kotonaan maaleja kohtalaisella tahdilla ja joukkueen peleissä tehdään keskimäärin yli 5.5 maalia per ottelu. HIFK:n puolustuspään loukkaantumiset huomioiden myös Pelicansilla on tänään saumat laittaa verkot soimaan. HIFK tulee varmasti onnistumaan maalinteossa, joten yli 5.5 maalia vaikuttaa erinomaiselta vedolta.

Vihje: Yli 5.5 maalia, kerroin 2,05 Nordicbet 

 

 

Perustelut vihjeelle

HIFK osoitti viime kierroksella, että vajaamiehisenä pelaaminen ei tuota hankaluuksia, sillä joukkue kaatoi Ässät vakuuttavasti 5-1. Puolustuspään loukkaantumiset syövät kuitenkin pidemmän päälle joukkueen iskukykyä, joten Helsingissä toivotaan apuja sairastuvalta.

HIFK on mättänyt kotonaan maaleja liukuhihnalta, joten on vaikea uskoa, että loukkaantumisten kanssa painiva Pelicans pystyisi pitämään kotijoukkueen vähäisissä maalimäärissä.

Ville Husso pystyy paikkaamaan puolustuksen virheitä, mutta kaikkea hänkään ei pysty torjumaan. HIFK antaa tasoitusta puolustuspään loukkaantumisilla. Tämän myötä Pelicansilla on hyvät saumat löytää tehoja hyökkäyspäähän.

Pelicans ei ole vielä vakuuttanut tällä kaudella. Tomi Lämsä ei ole saanut joukkueesta kovinkaan vahvaa otetta ja nytkin Pelicans on ajautunut kolmen ottelun tappioputkeen.

Loukkaantumiset syövät armotta pussinokkien iskukykyä, ja varsinkin hyökkäyspään tehottomuus on tällä hetkellä joukkueen ongelma. Vierasottelu Helsingissä sytyttää kuitenkin tänään Pelicansin taistelemaan.

Lahtelaiset eivät ole tänään aivan vailla mahdollisuuksia, joten HIFK:n voitolle tarjottava kerroin on aivan liian pieni. Liigaotteluissa voi tapahtua mitä tahansa. Yli 5.5 maalia on tällä hetkellä ehdottomasti fiksuin veto.

Vihje: Yli 5.5 maalia, kerroin 2,05 Nordicbet 

 

Veikkaussivut | Antti