HIFK - Saipa 1. Ottelu 14.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Voittaako kokemus vai huuma?

Tänään vedetään pitkän kaavan kautta. Isosti ristiä lappuun Expektillä, niin voit aloittaa viikonlopun vieton jo näin torstaina.

Tästä nahistelusta jää betsaajilla käteen satavarma risti. Tämä kiinni Expektin kautta! Uusille pelaajille 100€:n bonus – pelaa! >>>

Helsingissä väännetään tänään erittäin tiukka ottelu. HIFK on täynnä rutinoituneita pleijaripelaajia, kun taas Saipan pelaajat ovat varmasti täydessä hurmiossa päästessään vihdoin pelaamaan pudotuspelejä. Avainkysymys onkin: Kumpi näistä lopulta kantaakaan pidemmälle? Vastaus tekstin lopussa.

HIFK pääsi jo voittoputken makuun runkosarjan lopulla, mutta viimeisellä kierroksella kuumassa vireessä oleva Ilves haki Helsingistä kolme pistettä. Helsinkiläisten suurin etu alkavassa sarjassa on ehdottomasti #kokemus. Joukkueesta löytyy Arttu Luttinen, Kimmo Kuhta, Ville Peltonen jne, joilta kokemusta näistä peleistä löytyy todennäköisesti enemmän kuin koko Saipan joukkueelta. Onnistuuko Summanen johtamaan kokenutta laumaansa niin, että se saa Lappeenrannan Sputnikit hermoilemaan? Ongelmana helsinkiläisillä on tällä hetkellä liiallinen vaihtuvuus. Sairastelut ja loukkaantumiset ovat sotkeneet HIFK:n kokoonpanoja jo pidemmän aikaa. Iiro Pakarinen teki paluun kokoonpanoon edellisessä ottelussa, joka on varmasti tervetullut lisäys punapaitojen riveihin. Ville Peltosen paluun ajankohdasta en ole ainakaan itse löytänyt tietoa vielä mistään.

Saipa teki sen! Joukkue pelaa pleijareissa seitsemän vuoden tauon jälkeen. Joukkueesta huokuvasta tahtotilasta voi myös päätellä, että vielä ei ole maha täynnä. Nälkäinen lappeenrantalaisryhmä  saapuu Helsinkiin haastamaan kokenutta stadilaisnippua. Joukkue sai runkosarjan viimeisillä kierroksilla takaisin rosteriin lappeenrantalaisten menestyksen kannalta kaksi oleellista pelaajaa, Anssi Löfmanin ja Ville Kohon. Näiden herrojen tehoja joukkue kaipaa, mikäli meinaa itsensä puolivälieriin kammeta. Saipan ehdoton vahvuus on joukkueen työmoraali ja liike. Joukkue pelaa selvästi paremmin yhteen kuin helsinkiläiset, mikä on erittäin merkittävä tekijä, kun puntaroidaan joukkueiden mahdollisuuksia sarjan voittamiseen. Saipan kannalta oleellisimmat kysymykset ovat: Miten joukkue on onnistunut käsittelemään faktan, että nyt todellakin pelataan pleijareissa ja onnistuvatko Löfman ja kumppanit luistelemaan helsinkiläisiltä fiiliksen pois? 

Tänään väännetään yli 60 minuuttia, jonka vuoksi ristiä lappuun. Vastaus tekstin alussa esittämääni kysymyseen on: Hurmio kantaa kokemuksen yli ja Saipa laittaa sarjan poikki jo perjantaina.

Veikkaussivut | Oskari