HIFK - Saipa 3. Ottelu 17.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Kumman tarina päättyy?

Saipa fanit heittelee rantapalloja matsin päätyttyä helsinkiläisille. Betsson kruunaa pallosateen ja tarjoaa Saipan voitolle kovinta kerrointa!

Betssonilla rahat kiinni Saipaan! Uusille pelaajille 100€:n bonus!>>>

Helsingissä päättyy tänään hieno tarina. Pääosassa tässä tarinassa on joko HIFK tai Saipa. Toisella tarinan juoni olisi vaikeuksien kautta voittoon ja toisella todellinen tuhkimotarina joukkueesta, jolta ei odotettu mitään.

HIFK on nostanut tasoaan sarjan aikana. Olin varma, että lappeenrantalaiset vievät tämän sarjan kahdessa ottelussa, mutta niin vaan Helsingin vanhat jyyrät sai kammettua sarjan vielä tasoihin. Tästä on stadilaisten paljolti kiittäminen Joni Ortiota, joka on ollut HIFK:n maalilla erittäin vakuuttava. Raimo Summanen on sekoitellut HIFK:n ketjuja jatkuvalla syötöllä, joka ainakin perjantaina näytti tuottavan toivotunlaista tulosta. Helsinkiläisten kannalta iloinen asia on myös se, että lasaretista palannut Iiro Pakarinen on pelannut erittäin hyvin!

Saipa taistelee ja raataa, mutta välillä alkaa näyttää jo hieman siltä, että hakkaavatko lappeenrantalaiset päitään seinään. Seinässä lukee Ortio, joka kerta toisensa jälkeen on pysäyttänyt Anssi Löfmanin ja muiden vauhtikoneiden suoraviivaiset rynnistykset. Mielenkiintoista nähdä, miten kovaa Saipa tänään todella tuleekaan päälle, sillä yhden huilipäivän jälkeen joukkueen pitäisi olla jälleen täydessä latingissa. Avainkysymykseksi lappeenrantalaisten kannalta nousee myös se, että miten kantti kestää tiukassa paikassa. Joukkueesta ei kovinkaan paljoa pudotuspelikokemusta löydy, joka nousee erittäin korkeaan arvoon sarjoja katkottaessa.

Saipa toistaa torstain temppunsa ja hakee voiton Helsingistä.

Veikkaussivut | Oskari