HIFK - Tappara 12.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Viekö Tappara täyden pistepotin Helsingistä?

Tappara – HIFK, merkki 2, kerroin
Tappara – HIFK ML, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,60 | 4,10 | 2,25

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljä ottelua, Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä vieraaksi saapuva Tampereen Tappara. Maajoukkuetauko on takana päin ja on jälleen aika keskittyä mielenkiintoisten Liigaotteluiden seuraamiseen. HIFK on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla yksitoista, kun taas Tappara löytyy kolmannelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa viisitoista pistettä Tapparan eduksi. Lähtökohtaisesti Tappara lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina vierasjäästä huolimatta. Heti alkuun voidaan todeta se fakta, että HIFK joutuu antamaan tässäkin ottelussa tasoitusta huomattavasti sairaslistan takia. Sivussa ovat HIFK:lta edelleen esimerkiksi Oscar Eklund, Mikko Kurvinen, Matti Kuparinen sekä Roope Talaja.

HIFK on hävinnyt viidestä edellisestä ottelustaan vaatimattomasti neljä, joten kotijoukkueella on riittänyt maajoukkuetauon aikana tekemistä! Juuri ennen maajoukkuetaukoa HIFK hävisi SaiPan vieraana 3-1 maalein. Kaiken kaikkiaan HIFK pelasi kolme vierasottelua ennen maajoukkuetaukoa putkeen ja niissä yhteensä vierasjoukkue sai aikaan yhden maalin. HIFK:n tilanne vierasotteluiden osalta on täysin käsittämätön, sillä yksinkertaisesti ideat loppuvat hyökkäyksessä täysin kokonaan. Siniviivalle kiekkoa vielä saadaan, mutta sen jälkeen ei tiedetä mitä tehdä. Edellisessä kotiottelussahan HIFK viimeisteli peräti kuusi maalia HPK:n verkkoon, mutta sen jälkeen helsinkiläisryhmä on ollut umpisurkea.

Tappara on edellisestä neljästä ottelustaan saalistanut kolme voittoa ja kaiken kaikkiaan Jukka Rautakorpi on tehnyt jälleen kerran erinomaista työtä Tapparan päävalmennuksessa! Juuri ennen maajoukkuetaukoa Tappara pelasi myös SaiPaa vastaan voittaen ottelun 3-1 maalein. Tappara pääsee tähänkin otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, joten myös sen takia vaaka kallistuu sen suuntaan, että vierasjoukkue jatkaisi tänään voittojen parissa. Tappara on voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ja on todennäköistä, että näin tulee käymään myös tällä kerralla. Tappara jatkaa HIFK:n synkkää kautta nappaamalla täydet pisteet mukaansa Tampereelle.

Veikkaussivut | Tuomas