HIFK - Tappara 2. Ottelu 21.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Manse-rock pauhaa tänäänkin.

Mansesterin pojat käyvät niistämässä Helsingistä toisen voiton tässä sarjassa.

Ota Tapparan iso vieraskerroin kiinni Betssonilta! Pelaamaan tästä! >>>

Tappara ja HIFK väänsivät eilen viihdyttävän kiekko-ottelun, jossa Tappara oli kuitenkin kuskin paikalla koko ottelun ajan.

HIFK isännöi tänään vuorostaan Tapparaa Helsingissä. Helsinkiläiset pelasivat varsin mallikkaan ottelun, mutta Joni Ortionkaan loistavat esitykset eivät vain riittäneet Tapparan hyökkäyskalustoa vastaan. HIFK:n peliesityksestä huokui jonkinlainen kurittomuus. Tappara käytti tämän armotta hyödyksi. HIFK:n onneksi peräsimessä on juuri Raimo Summanen, joka on tällaisen ongelman korjaamisessa todennäköisesti yksi kovimmista. HIFK:n tulisi saada karsittua myös henkilökohtaiset virheet pois, jotta Tapparaa olisi edes mahdollista lähteä tässä sarjassa haastamaan.

Tappara pelasi varman ottelun. Joukkue näytti valmiilta ja tuli peliin hyvällä jalalla. Tamperelaiset saivat pyöritettyä peliä kaikilla neljällä ketjullaan, joka on erinomainen merkki loppukevättä ajatellen. Tapparan maestrona hääri Ville Nieminen, joka tuntuu vertyneen erinomaiseen kevätvireeseen. Myös Juha Metsolan otteet maalilla olivat sen verran hyvät, että helsinkiläiset saavat tosissaan yrittää, jos haluavat kiekon miehen selän taakse laittaa.

Tappara hakee toisen voiton tänään Helsingistä.

Veikkaussivut | Oskari