HIFK - TPS 10.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

HIFK sekä TPS iskevät yhteen Nordiksella.

HIFK – TPS, merkki 1, kerroin 
HIFK – TPS ML, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,14 | 4,10 | 2,70 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kolmella pelipaikkakunnalla, Helsingissä HIFK saa vieraakseen TPS:n. Sarjataululukossa HIFK on tällä hetkellä seitsemäntenä, TPS löytyy puolestaan sijalta yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero on toistaiseksi kuitenkin vain kolme pistettä HIFK:n eduksi. HIFK on paininut valtavien loukkaantumismäärien kanssa, mutta siitä huolimatta HIFK on saanut erinomaisia tuloksia alleen viime aikoina! HIFK voitti edellisellä kierroksella KalPan vieraissa 1-2 maalein ja kaiken kaikkiaan HIFK on edellisestä neljästä ottelustaan saalistanut kolme voittoa. Kotijoukkueen suunta on selkeästi ylöspäin ja mikä hienointa – HIFK on onnistunut luomaan paljon enemmän laadukkaita maalintekotilanteita kuin alkukaudella.

HIFK:n itseluottamus on tällä hetkellä täysin eri tasolla kuin alkukaudella ja sen huomaa itseasiassa kaikesta HIFK:n tekemisestä. HIFK:lla on ollut niin paljon epäonnea loukkaantumisten suhteen, että saattaa oikeastaan olla jopa niin, että kotijoukkue on saanut lisää ja lisää virtaa vastoinkäymisistä. HIFK:n valmennusta ollaan arvioitu kauden aikana reilusti ja niin myös maalivahtipeliä. Nyt homma on muuttunut täydellisesti, sillä HIFK:lla ei ole minkäänlaista maalivahtiongelmaa. HIFK:lla on ollut yhteensä kolme maalivahtia neljässä edellisessä ottelussa ja voitto on tullut joka kerralla Ilves -ottelua lukuunottamatta.

TPS saapuu Helsinkiin siispä sarjataulukon sijalta yksitoista. TPS nappasi viimeksi mahtavan voiton Tampereen Ilveksestä tiukkojen vaiheiden jälkeen. TPS ei silti saa millään tavalla puhtaita papereita alkukauden osalta. TPS:n tehot lepäävät valitettavasti lähes täydellisesti Tero Koskirannan johtaman ykköskentän varassa. TPS onkin vieraissa ollut umpisurkea, sillä viiteen vierasotteluun turkulaiset ovat onnistuneet keräämään neljä pistettä. Omissa verkot ovat heiluneet viisitoista kertaa, joten ei tarvitse ihmetellä, että miksi pisteitä ei ole tullut neljää enempää. TPS:llä on ollut hyvin hankalaa vieraissa ja nimenomaan HIFK on ollut äärimmäisen vaikea vastustaja juuri turkulaisryhmälle. Viimeiset viisi kohtaamista ovat kaikki menneet HIFK:n eduksi.

Veikkaussivut | Tuomas