hifk tps liiga veikkaussivut.com

Keskiviikon 3.1.2018 kuumassa kamppailussa HIFK vastaan TPS!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 01/03/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Helsingissä otellaan keskiviikkona mielenkiintoinen matsi. Helsinkiin saapuu vieraaksi TPS, joka purjehtii Aurajoen rannalta tähän otteluun seitsemän ottelun voittoputkessa. HIFK katkaisi edellisessä pelissään neljän matsin tappioputken, mutta silti kertoimet ovat kallellaan kotijoukkueelle. Miksi?

Tätä voidaan tosiaan pohtia, TPS:llä ottelussa melko herkullinen kerroin. HIFK toki syttyy TPS:ää vastaan ja on voittanut neljä viimeistä kohtaamista Helsingissä, mutta TPS:n huima kyyti taitaa viedä tästä pelistä pisteet Turkuun? Tomi Kallion kammovire ja Eric Perrinin huima ennätys ulkomaalaispelaajien tehdyissä liigapisteissä ovat nostaneet turkulaisten tunnelmat pukukopissa kattoon. Ei tähän vaikuta Juolevin ja Tallinderin poissaolot edes puolustuksesta, HIFK:lla ovat myös Heiskanen / Jääskä kaksikko poissa.

Onko sieltä tulossa uutta pakkia rosteriin vai tekeekö kenties Finley paluun kaukaloon?

Mikäli HIFK sortuilee taas jäähyilemään, TPS voi ratkoa pelin jo ensimmäisessä erässä. Tomi Kallio on nakutellut taas tälle kaudelle ihan käsittämättömät pisteet 40 –vuotiaaksi urheilijaksi, joko tämä kertoo tämän Liigan heikkoudesta tai sitten Kallion ilmiömäisestä peliälystä. No ehkä molempia jonkin verran.

Ari-Pekka Selin keittänyt käärmekeitot?

Niin, tässä ottelussahan on sitten paljon taas jaossa, muutakin kuin pisteitä. HIFK:n nykyinen valmennusjohto heilutteli vielä viime kaudella viuhkaa TPS-aitiossa, nyt haetaan varmasti taas kuittivihkoa tähän peliin oikein olan takaa. HIFK:n paras pistemies Erik Thorell pelasi myös viime kaudella TPS:ssä ja nyt on myös halu näyttää omaa osaamistaan.

Molemmilla on pahoja poissaoloja, mutta kyllä sieltä ihan kelpo rosterit saa kumpikin kehiin. Tasainen matsi voisi olla luvassa, mutta vedonlyöjänä heittäisin betsit isomman kertoimen omaavalle TPS:lle. Kahdeksas voitto putkeen voi olla todella lähellä.

Tällä sapluunalla mentiin joulukuun alussa, mites nyt?

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

Aikaisemmat otteluennakot