HIFK aloitti CHL-urakkansa voitolla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

nordicbet-chl-hp

HIFK jatkoi suomalaisten voittokulkua

HIFK aloitti tänään CHL-taipaleensa kotiottelulla sveitsiläistä Berniä vastaan. Helsinkiläisjoukkue joutui pelaamaan ottelun Espoossa, mutta se ei menoa häirinnyt, sillä HIFK aloitti CHL:n 3-1-voitolla.

HIFK johti ottelua avauserän jälkeen jo 2-0, kun Corey Elkins ja Lauri Taipalus onnistuivat maalinteossa. Vierailijat kavensivat ottelun 2-1:een kolmannessa erässä, mutta HIFK:n Tomas Zaborsky niittasi 3-1-osuman tyhjään maaliin, vain kuusi sekuntia ennen loppusummeria.

Ottelu sai ikävän sivumaun, kun Bern-fanit tuskastuivat joukkueensa otteisiin. Fanit heittelivät toisessa erässä tavaraa jäälle, ja peli jouduttiin keskeyttämään hetkeksi. Tilanne rauhoittui, kun järjestysmiehet uhkasivat tyhjentää hallin vierasfaneista.

Suomalaisjoukkueet ovat aloittaneet CHL:n voitokkaasti. CHL-otteluissa on myös huomenna vahva suomalaisedustus, kun Lukko, JYP, KalPa, Tappara ja Kärpät ovat tulessa.

Yleisurheilun MM-kisat alkavat huomenna! Muista käydä katsomassa eri vedonlyöntisivujen parhaat kertoimet, ja veikkaa esimerkiksi Unibetin sivulla kuka voittaa tänä vuonna keihään heiton MM-kultaa!

Lue myös:

VIDEO: Kenet näistä UEFA valitsee Euroopan parhaaksi?

FC Interille mielenkiintoinen vahvistus saksalaisseurasta