VIDEO: Ramstedt ja Laine kultaakin kalliimpia joukkueilleen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Kuten kaikki jääkiekkoa seuraavat suomalaiset hyvin tietää niin Liigan kauden 2015/16 suomenmestaruus on katkolla ensimmäistä kertaa huomenna tiistaina Tampereen Hakametsässä. Kotijoukkue Tappara lähtee otteluun IFK:ta vastaan johtaen ottelusarjaa luvuin 3 – 2.

Jääkiekko on joukkuepeli, missä jokaisen palaajan panosta tarvitaan, mikäli joukkue haluaa menestyä. Loistavan joukkuekemian lisäksi menestyvä jääkiekkojoukkue tarvitsee huippuyksilöitä mestaruuksien voittamiseen. Näitä erittäin tärkeitä taitavia yksilöitä HIFK:ssä ja Tapparassa edustavat vähän erilaiset pelaajatyypit Teemu Ramstedt ja Patrik Laine. Molemmat herrat ovat finaalisarjan aikana olleet kääntämässä yksittäisiä otteluita oman joukkueensa eduksi. Myös huomenna tiistaina Hakametsän illassa se joukkueista kumman kärkihyökkääjä saa nimensä valotaululle on vahva ehdokas illan voittajaksi.

Kuten todettua Ramstedt ja Laine ovat pelaajatyypiltään hyvin erilaisia ja siksi herrojen suorassa vertailussa ei ole mitään järkeä. Laine on yksi suomikiekon suurimmista lupauksista, joka elää huikeasta laukauksestaan. Ramstedt on taas oivaltava ja pehmeä kätinen pelinrakentaja, joka rakentaa ketjutovereilleen illasta toiseen maalipaikkoja, mutta kuten alla oleva video todistaa niin osaa ”Ramu” myös tarpeen tullen viimeistellä.

Katso alta molempien pelaajien taidonnäytteet ja anna äänesi kumpi on joukkueelleen tärkeämpi pelaaja?

Teemu Ramstedt ja yksi pudotuspelien komeimmista. 

Patrik Laineen uskomaton tasoitus ajassa 59.59

Lue myös:

VIDEO: SM-LIIGALTA PYSÄYTTÄVÄ ILMOITUS LAUANTAIN TAPAHTUMISTA

VIDEO: IFK-VALMENTAJA ANTAA TÄYSLAIDALLISEN LIIGALLE

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa