VIDEO: Historiallisen nopea ulosajo! - Punainen kortti 8 sekunnissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Ruben Zadkovich sai nimensä kyseenalaisiin historiankirjoihin.

Australian pääsarjassa A-leaguessa nähtiin viikonloppuna historiallisen railakasta menoa. Ihan kirjaimellisesti.

Perth Glorya edustava Ruben Zadkovich vaihdettiin kentälle Wellington Phoenixia vastaan pelatun ottelun 61. minuutilla. Zadkovich ei kuitenkaan ehtinyt pitkään hääsätä kentällä, sillä herra passitettiin suihkun puolelle heti vaihdon jälkeisestä tilanteesta. 

Zadkovich pommitti Phoenix-peluri Vince Lia’a jaloille erittäin rumasti aivan tuomarin nenän edessä ja tienasi tempustaan täysin ansaitun punaisen kortin.

Pelikello ehti kulua vaihdon ja rappauksen välissä 17 sekuntia. Itse peli ehti olla kuitenkin käynnissä vaihdon ja ulosajon välissä ainoastaan kahdeksan sekuntia! Tämä onkin nopein punainen kortti sisäänvaihdetulle pelaajalle koko A-leaguen historiassa.

Katso Zadkovichin ennätyspunkku tästä!

Zadkovichilla on kuitenkin vielä tehtävää, mikäli hän mielii napata haltuunsa koko futishistorian nopeimman ulosajon.

Esimerkiksi Kreikan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla nähtiin todistetusti vieläkin nopeampi ulosajo kaudella 2013-14, kun Glyfadaa edustanut Serge Djiehoua nappasi ulosajon vain kolmen sekunnin pelaamisen jälkeen!

Ja tsekkaa Djiehouan tyylinäyte tästä!

Eikä tässäkään vielä kaikki. The Guardian -lehti kertoo verkkosivuillaan hulppean tarinan Cross Farm Park Celticia edustavasta Lee Toddista, jolle lävähti punainen kortti vain kahden sekunnin pelaamisen jälkeen. Kyseinen episodi tapahtui kuitenkin Brittien amatöörifutiksessa, Sunday Leaguessa, joten se voitaneen jättää tässä tapauksessa huomiotta.

Niin ja mistä Todd sitten sai ennätysnopean punaisen korttinsa? Herrahan oli tokaissut alkuvihellyksen jälkeen seuraavaa:

– Voihan v***u, miten kova vihellys! (F**k me, that was loud!)

Juuri pilliinsä yskäissyt tuomari oli ollut aivan Toddin vieressä, ja raitapaita olikin ottanut kyseisen heiton henkilökohtaisena loukkauksena – jostain kumman syystä. Selittelyt eivät kuitenkaan auttaneet, ja Toddin peli päättyi ennen kuin se ehti edes alkaa.

Lähde: theguardian.com

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut