Hjallis pyysi faneilta anteeksi suorassa lähetyksessä | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Hjallis Harkimo nöyrtyi pyytämään anteeksi.

Jokerit tuskailee tällä hetkellä kentällä tehokkuuden ja katsomossa yleisökadon kanssa. Ensimmäinen varmasti jossain vaiheessa korjaantuu, tai todennäköisesti viimeistään, kun Hjallis hankkii uusia pelaajia, mutta jälkimmäinen onkin hieman vaikeammin ratkaistavissa.

Hjallis Harkimo suututti kesän aikana ison määrän Jokereiden faneja. Kaikki eivät edelleenkään hyväksy KHL-siirtoa ja Case-Karalahti kruunasi tilanteen. Tämä on johtanut siihen, että Hartwall Areenan katsomoihin eivät fanit enää ole vaivautuneet paikalle. Eilisessä Jokerit – Lukko -ottelussa oli virallisen ilmoituksen mukaan noin 6000 katsojaa, mutta rapotit paikan päältä kertovat, että tuokin on liioiteltua. Myös Eteläpääty-lakana loisti poissaolollaan eikä kannatushuutoja juurikaan kuulunut.

Myös Hjallis menetti malttinsa taannoin, kun Jokereiden pelissä oli esillä häntä solvaavia lakanoita. Tuon episodin jälkeen Hjallis toivoi, etteivät kyseiset henkilöt enää koskaan saavu Hartwall Areenalle.

Hjallis tuskin edelleenkään haluaa kyseisiä henkilöitä hallille, mutta on herännyt siihen, että jotain on tehtävä hallin kuolleelle tunnelmalle ja pudonneille yleisömäärille. Hjallis oli vieraana eilen torstaina Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa, jossa hän pyysi julkisesti anteeksi Jokereiden faneilta.

– En ole ottanut heitä huomioon. Minun pitää pyytää heiltä anteeksi.

Tällaista nöyrtymistä ei Harkimolta ole nähty käytännössä koskaan, joten sinällään varsin merkittävästä eleestä on kyse. Eleen vilpittömyyttä on kuitenkin epäilty fanien keskuudessa. Hjallis kovana liikemiehenä ymmärtää, että ennätyksellisen alhaat katsojaluvut ovat sekä taloudellinen että imagollinen tappio, eivätkä näytä millään tapaa hyvältä myöskään Venäjän suuntaan.

Kauden edetessä selviää osuiko Hjalliksen pahoittelut maaliin vai jatkuuko hiljaisuus Hartwall Areenalla.