Veikkausliigan suurseuralle kovan luokan vahvistus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 02/05/2016
Jaa tämä...

Helsinkiläisseura vahvistuu kovan luokan paluumuuttajalla.

Ghanalainen keskikenttäpelaaja Anthony Annan palaa jalkapallon Veikkausliigassa pelaavan HJK:n vahvuuteen. Ghanalainen ja helsinkiläisseura ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen, joka on voimassa kauden 2018 loppuun saakka.

Annan edusti HJK:ta ensimmäisen kerran kaudella 2014. Edellisellä Suomen vierailullaan Annanin otteet pelikentillä keräsivät suitsutusta niin omilta kannattajilta kuin eri medioilta. Ghanalaista onkin pidetty yhtenä Veikkausliigan kautta aikain parhaimpana pelaajana.

-Anthonystä jäi meille erittäin hyvä kuva hänen edellisellä HJK-visiitillään. Hän oli todella tärkeä lenkki Eurooppa-liigan peleissä ja niissä Veikkausliigan otteluissa mitkä ehti pelata. Anthony on täsmäpelaaja meidän keskikentän keskustaan. Hän on hyvin pallovarma pelintekijä, joka rytmittää pelin avausta hyvin, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo totesi.

– Puolustussuuntaan “Pablo” hallitsee oman pelitilansa ja suojaa hyvin keskuspuolustajia. Hän ennakoi pelitilanteita oikea-aikaisesti ja on vahva kaksinkamppailuissa sekä maassa että ilmassa. Kaiken kaikkiaan hän on erittäin tervetullut vahvistus HJK:n joukkueeseen, päävalmentaja jatkoi.

-Hienoa tulla takaisin HJK:hon! Viime kerrasta jäi hyvät muistot ja en koskaan unohda Suomen mestaruuden voittamista. HJK tuntui minulle perheeltä jo viime kerralla ja nyt halusin liittyä tähän perheeseen uudestaan, Annan iloitsi HJK:n tiedotteessa.

-Viime vuonna pelasin Norjassa, missä kaikki meni hyvin. Minulla oli myös muita mahdollisuuksia, mutta halusin palata takaisin HJK:hon. Tunnen seuran toimintatavat ja näen tämän hyvänä mahdollisuutena minulle. Viime kerralla kaikki olivat hyvin positiivisia ja kannustavia minua kohtaan, joten on hienoa palata tänne, hän jatkoi.

Peliyhtiö Bet365 on vahvasti mukana jalkapallosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: HJK tiedote

Lue myös:
VIDEO: Kolumbialaishyökkääjä Kiinaan hurjalla siirtosummalla
VIDEO: Leicester-tähti viimeisteli kauden hienoimman

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa