Jatkaako HJK hyviä otteita Mestarien liigan karsinnoissa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/08/2012
Jaa tämä...

HJK:n kärjessä aloittaa tänään Joel Pohjanpalo!

HJK – Celtic 8.8.2012

Tätä iltaa on odottanut jo moni suomalainen ja tänään se on. HJK hävisi ensimmäisen osaottelun Skotlannissa 2-1. Tulos oli erinomainen vierasottelusta ja nyt päästään tekonurmelle Celticiä vastaan. HJK:lle riittää ottelusta 1-0 voitto ja 2-1 voitolla mentäisiin jatkoajalle. Muissa yhden maalin voitoissa Celtic menee jatkoon.

HJK:n on pakko tehdä kotona ainakin yksi maali, joten kärjessä aloittaa Joel Pohjanpalo. Mäkelä loukkaantui Skotlannissa eikä pelaa tässä ottelussa. Loukkaantumiset ovat aina huono juttu, mutta tässä tapauksessa se saattaa antaa lisää haluja Pohjanpalolle. Joel on selkeästi nopeampi ja terävämpi hyökkäyksiin lähdettäessä ja sitä HJK tulee tarvitsemaan kotiottelussa. Celticin topparit eivät ole kuitenkaan niitä nopeimpia pelaajia. Pohjanpalolla on aivan varmasti haluja näyttää kaikille, että hän on tuleva tähti!

 

Kotietu

Aikaisemmin suomalaisjoukkueilla ei ole ollut kotietua otteluparista. Nyt on! Sonera Stadium myytiin loppuun hetkessä ja alustana vielä tekonurmi. Tekonurmella pallo pomppii huomattavasti enemmän, eikä tempo ole aivan yhtä kova mitä nurmella. Kun vastustaja ei ole pelannut juuri ollenkaan tekonurmella – on tästä huikea etu HJK:lle. Jos yleisön saa mukaan yhtä hyvin kuin viime vuotisessa Schalke ottelussa, tulee Celticille tukalat oltavat!