Näin päättyi HJK - Astana ottelu!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 16/02/2018
Jaa tämä...

Helsingin jalkapalloklubin ja kazakstanilainen FC Astana pelasivat tänään Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen ensimmäisen osaottelun Helsingissä. Ottelu päättyi loppuvihellyksen jälkeen maalittomaan tasapeliin. Ottelua seurasi Sonera-stadionilla vajaa 10 000 katsojaa.

Ensimmäisen puoliajan vaarallisimmat tilanteet loi Astana. HJK:lla ei kuitenkaan tästä huolimatta ollut ensimmäisellä 45 minuutilla varsinaisesti hädän päivää. Kotijoukkue HJK sai myös itse pidettyä mukavasti palloa ensimmäisellä kolmevarttisella, mutta ei yrittämisestä huolimatta pystynyt murtautumaan vaarallisiin maalintekotilanteisiin.

Toisella puoliajalla kazakstanilaiset vieraat nostivat prässiään ja pääsivät paremmin kiinni ottelun juoneen. FC Astanan loikin todellisia maalintekotilanteita ottelussa huomattavasti HJK:ta enemmän. Ottelun lopussa nähtiin vielä hyvä tilanne HJK:lta, kun Demba Savage pääsi puskemaan hyvältä paikalta, mutta pallo painui ohi maalin.

Ensi viikon pelissä isot panokset!

Ensi viikolla pelattavassa toisessa ottelussa on kyseessä isot panokset. Otteluparin voittaja nimittäin etenee Mestarien liigan playoff-kierrokselle, jonka voittaja pääsee aina Mestarien liigan lohkovaiheeseen asti. Ja vaikka playoff-kierroksella tulisikin heti lunta tupaan, niin häviäjälläkin on varma paikka Eurooppa-liigan lohkovaiheessa, mikä tuottaa huomattavasti taloudellista hyvää joukkueelle.

HJK on pienessä etulyöntiasemassa 5.8 Kazakstanissa pelattavassa toisessa osaottelussa. Karsinnoissa käytössä oleva vierasmaalisääntö nimittäin takaa HJK:lle sen, että jatkopaikan saavuttamiseen voiton lisäksi riittää myös esimerkiksi tasatulokset 1 – 1 tai 2 – 2.

Veikkaussivujen omalla veikkausvihjesivulla ennakoitiin tänään ennen ottelua lopputuloksen olevan tasan. Merkkaamalla X:n kupongille sai rahansa takaisin NordicBetin kautta 3,10 kertaisesti. Suosittelemmekin seuraamaan vihjeitä myös ennen ensi viikolla pelattavaa toista osaottelua.

 

Lue myös:
Video: Meksikon päävalmentajalle potkut kahakan päätteeksi!
HJK – Liverpool peli pelataan puolityhjän katsomon edessä!

jvg nights