HJK:lle kaksi uutta vahvistusta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/02/2014
Jaa tämä...

Eurooppa-liigan lohkovaiheessa pelaava HJK on vahvistanut rivistöään kahdella uudella pelaajalla.

Vastikään Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen selvinnyt HJK on valmistautunut tulevaan Euro-urakkaan kokoonpanoaan vahvistamalla. Helsinkiläisseura on nimittäin rivistöönsä kaksi uutta pelaajaa.

HJK vahvisti tiistaina solmineensa loppukauden mittaisen lainasopimuksen 23-vuotiaan Joevin Jonesin kanssa. Trinidad ja Tobagon A-maajoukkueessa jo 35 ottelua pelannut Jones edusti sarjatasolla kotimaansa pääsarjan hallitsevaa mestaria W Connection FC:a.

[ Hohoi! Unibet tarjoilee Valioliigaan sekä Mestarien liigaan mahtavan tarjouskampanjan! Katso se tästä! ]

Jonesin lainasopimukseen sisältyy myös osto-optio, jonka mukaan HJK voi hankkia pelaajan vakituiseksi osaksi joukkuetta tietyllä rahasummalla.

– Olen innoissani ja odotan jo uusien joukkuekavereideni tapaamista. Tämä on ensimmäinen sopimukseni Eurooppaan ja haluan todella onnistua. On kunnia päästä edustamaan Suomen menestyneintä seuraa ja esiintymään intohimoisille kannattajille. Annan pelaamiseni puhua puolestaan, toivottavasti pystyn tuomaan uuden ulottuvuuden joukkueen pelaamiseen, Jones kommentoi HJK:n verkkosivuilla.

HJK tiedotti tiistaina myös toisesta hankinnasta, kun FC Hongassa kuluvalla kaudella esiintynyt Roni Porokara vaihtaa Klubi-paitaan. Porokaran sopimus kattaa loppuvuoden, mutta sisältää myös option seuraavasta sesongista.

Sekä kärki- että laitahyökkääjänä viihtyvä Porokara on iskenyt tällä kaudella kahdeksan täysosumaa. Mies on ennestään tuttu HJK-luotsi Mika Lehkosuolle, sillä Lehkosuo valmensi hyökkääjää aikanaan Hongan väreissä.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut