HJK luopunut floppihyökkääjästään, seuraan uusi maalivahti!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 08/10/2015
Jaa tämä...

HJK:ssa tapahtuu pelaajaosastolla.

HJK:ssa tällä kaudella neljä maalia tehnyt kärkipelaaja Mike Havenaar siirtyy Hollannin pääsarjassa pelaavan ADO Den Haagin kokoonpanoon. Otteistaan huomattavan paljon kritiikkiä saanut Havenaar on pelannut Hollannin Eredivisie-sarjassa aiemminkin, joten hän siirtyy tuttuun paikkaan.

HJK:n tiedotteen mukaan 28-vuotias hyökkääjä on jo jättänyt helsinkiläisseuran ja liittynyt kaksinkertaisen Hollannin mestarin riveihin.

HJK-uransa aikana Havenaar teki Veikkausliigassa 20 ottelussa neljä maalia. Toisaalta Mestarien liigan karsinnoissa hän viimeisteli maalin FK Ventspilsiä vastaan kotiottelussa.

Havenaarin vanhemmat ovat kotoisin Hollannista.

HJK:lle uusi maalivahti Saksasta

HJK on samalla sopinut loppukauden mittaisen sopimuksen saksalaismaalivahti Thomas Dähnen kanssa. Sopimuksessa on optio myös kaudesta 2016.

Dähne on jo liittynyt Klubin harjoitusvahvuuteen, ja saksalainen oli mukana ensimmäisissä harjoituksissaan maanantaina.

193-senttinen nuori maalivahti siirtyy helsinkiläisseuraan vapaalla siirrolla. Dähnen edellinen seura on saksalainen Red Bull Leipzig, joka pelaa Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Dähne ehti edustaa saksalaisseuraa kahden vuoden ajan ennen siirtoaan HJK:hon.

Ennen Leipzigin aikaansa saksalaisvahti edusti itävaltalaista FC Lieferingiä, joka pelasi niinikään tuolloin Itävallan toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla.

HJK jatkaa urakkaansa Eurooppa-liigan karsinnoissa venäläistä Krasnodaria vastaan.

Maailman seuratuimmat jalkapalloliigat ovat käynnistyneet tai käynnistyvät tulevien lähiviikkojen aikana. Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana jalkapalloliigojen tapahtumissa.

Muistathan myös maanantai-iltana pelattavan kamppailun West Bromwichin ja Manchester Cityn välillä. Lue ottelusta vihje tästä.

Lähde: HJK

Lue myös:
Siirtyykö Jaron supertähti jo ensi viikolla uuteen seuraan?
Ranskan liigan suurseuran päävalmentaja eronnut tehtävästään!

nordicbet-valioliiga-790