HJK neuvottelee todellisen huippunimen kanssa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 08/02/2015
Jaa tämä...

Helsinkiläisseura HJK on kiinnostunut todellisesta huippunimestä.

Helsinkiläisseura HJK neuvottelee tällä hetkellä muun muassa Marseillessa, AC Milanissa ja QPR:ssä pelanneen Taye Taiwon kanssa.

– Taiwo tuli Helsinkiin juttelemaan, koska HJK on kiinnostunut hänestä, laitapakin asioita hoitava Tekin Birinci sanoo allnigeriasoccer.comin haastattelussa.

Birinicin mukaan HJK ei ole taloudellisesti samalla viivalla muiden seurojen kanssa, mutta Veikkausliigassa pelaavalla helsinkiläisseuralla on muita valtteja hihassaan.

– He ovat yhä mukana Mestarien liigan karsinnoissa. Lisäksi kyseessä on maan paras seura, joka on voittanut monta mestaruutta putkeen.

HJK olisi halunnut nähdä Taiwon kentällä jo eilisessä Liverpool-kamppailussa, sillä vaikka kyseessä on erinomainen pelaaja, nigerialaisen pelikunto on tällä hetkellä kysymysmerkki. Loukkaantumisista kärsinyt Taiwo pelasi edellisen kerran keväällä 2014, jolloin hän edusti turkkilaista Bursasporia. Puolustajan taustajoukot eivät kuitenkaan suostuneet testipeliin.

– Heillä oli toki oikeus tehdä sellainen tarjous, mutta meidän mielestämme hän on ammattilainen, joka pitää hyvää huolta itsestään. Hän on valmis ja kunnossa. Hänellä on takanaan niin mahtava ura, että ei hänen tarvitse hyväksyä tällaisia tarjouksia loukkaantumisista huolimatta, Birinici kertoi.

Seurajoukkueuran lisäksi Taiwo on edustanut Nigerian maajoukkuetta esimerkiksi vuoden 2010 MM-kisoissa.

HJK:n puheenjohtajan Olli-Pekka Lyytikäinen on ehtinyt kommentoimaan siirtohuhuja Iltalehdelle.

– Taiwoon en ota mitään kantaa. Siitä pitää kysellä Aki Riihilahdelta, Lyytikäinen vastasi huhuihin.

HJK:lla edessään kauden tärkein ottelu

HJK kohtaa ensi keskiviikkona Mestarien liigan karsinnoissa kazakstanilaisen Astanan. Joukkueiden avauskohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin. Otteluparin voittaja etenee Mestarien liigan playoff-vaiheeseen. Samalla ryhmä varmistaa paikan vähintään ensi kauden Eurooppa liigassa.

Jalkapallon Veikkausliigassa pelataan sunnuntaina kolmella pelipaikkakunnalla. Veikkaussivut on vahvasti mukana tarjoamalla vihjeet kahteen kamppailuun. Lue vihje otteluun SJK – FC Inter. Puolestaan Kuopiossa seurataan, että jatkuuko RoPSin huikea alkukausi. Lue vihje otteluun KuPS – RoPS.

HJK jatkaa urakkaansa kotimaan kentillä 12. päivä kuluvaa kuuta. Tuolloin Helsinkiin vieraaksi saapuu FC Lahti, joka kohtaa tänään kotonaan FF Jaron. Raitapaidat ovat mukana myös Suomen cupissa. Kuluvan kuun puolessa välissä ryhmä kohtaa cupin merkeissä IFK Mariehamnin.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana HJK:n tulevissa otteluissa niin Veikkausliigassa kuin kansainvälisillä kentillä.

Lähde: Allnigeriasoccer.com

Lue myös:
Dimitar Berbatov neuvottelee paluusta Valioliigaan!
ManU-käskijältä lähtölupa supertähdelle!

jvg nights