HJK vahvistuu kokeneella huippupakilla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Nimekäs hankinta

Suomifutiksen lippulaiva HJK tiedotti erittäin mielenkiintoisesta toppari-hankinnasta. Helsinkiläisjoukkue on nimittäin napannut riveihinsä nigerialaisen Taye Taiwon. 30-vuotias puolustaja on todellinen ammattilainen, joka on nähnyt useita huippuseuroja.

Pisimpään Taiwo on edustanut ranskalaisjoukkue Marseillea. Tämän jälkeen tie jatkui AC Milaniin, Queens Park Rangersiin, Dynamo Kiovaan ja Bursasporiin. Veikkausliigassa ei ihan joka päivä tehdä näin nimekkäitä hankintoja.

HJK:ssa myhäiltiin tyytyväisenä hankinnan jälkeen.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Taiwon kaltaisen kovan pelimiehen Klubiin. Hänellä on mielenkiintoinen historia ja Taiwon kaltaisia, Euroopan huippuseuroja edustaneita pelaajia, ei montaa Suomessa ole pelannut, totesi HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio  seuran tiedotteessa.

Puolustaja siirtyy Helsinkiin vapaana agenttina ja on todennäköisesti käytettävissä jo maanantain kuumassa HIFK-ottelussa.

HJK:n matka jatkui Mestarien liigan karsinnoista tippumisen jälkeen Eurooppa liigan karsintoihin, jossa venäläinen Krasnodar antoi kotinurmellaan HJK:lle oppintunnin jalkapallosta 5-1-murskavoitolla.

NHL-kausi on jo lähellä, mutta jääkiekon ystäville huippujääkiekkoa tarjotaan jo nyt, sillä CHL on pyörähtänyt liikenteeseen. Suomalaisista joukkueista mukana kansainvälisessä sarjassa on muun muuassa Kärpät, Tappara, Lukko ja KalPa. Peliyhtiö Unibetlähettää CHL:n otteluita ilmaiseksi livestream-palvelussaan.

Lue myös:
Video: Audi osallistuu mainosvideolla jääkiekko-otteluun!

Kärppien jenkkipuolustaja vaihtaa maisemaa – Suuntana KHL!