Hodgson laittaa Crystal Palacen kuntoon, rahaa on!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Nyt pannaan Crystal Palacessa hommat järjestykseen. Frank de Boer sai lontoolaisen Palacen managerin paikalta kenkää vain neljän ottelun jälkeen. Tuloksena oli neljä tappiota ja maalisuhden 0-7. Uudeksi manageriksi palkattiin Suomen maajoukkueestakin tuttu Roy Hodgson.

Tänään Daily Star -sanomalehti uutisoi, että Crystal Palacen seurajohto on luvannut Hodgsonille tammikuun siirtoikkunan ajalle 40 miljoonan punnan kassan uusien pelaajien ostamiseksi. Samalla Hodgson on sopinut seurajohdon kanssa, että hän voi käyttää tammikuussa pelaajaostoihin kaikki punnat, jotka hän saa kasaan myymällä pelaajia. Eli taitaa talvisydännä olla Crystal Palacessa käynnissä aikamoiset pelaajien vaihtoviikot.

 

Wilsheren perässä

Ja vielä sopimusta tehdessään vanha kettu, 70-vuotias Hodgson, sai Palacen puheenjohtajalta Steve Parishilta vakuutukset, että hänellä on täysi kontrolli joukkueen harjoitusten ja pelaajavalintojen suhteen. Palacella oli kyllä hieman pakkorako tehdä hyvä sopimus uuden managerin kanssa. De Boerilla meni kaikki pieleen joukkueen kanssa, ryhmä on heikossa iskussa. Crystal Palace on nyt ensimmäinen joukkue 93 vuoteen, joka on hävinnyt kauden neljä ensimmäistä ottelua tekemättä maaliakaan. Valioliigasta putoaminen on sen verran kova ja kallis juttu, että seurat kyllä menevät aikamoiseen solmuun sarjaportaan vaihdon estämiseksi.

”Sarjaputoamisen mahdollisuus tulee aina vain pelottavammaksi joukkueille joita se uhkaa, joten varmasti paine on seurassa kasvanut. Sitä kuitenkin ottaa homman tietäen mahdollisuudet ja ongelmat, joita tulee olemaan. Lähden tähän työhön avoimin silmin, innokkaana ja suurella energialla,ja tätä auttaa kyllä se, että olen hetken ollut syrjässä valmennushommista”, Hodgson sanoi lehdille, kun Palace -pesti varmistui.

Hodgson myös totesi, että otteluita on vielä 34 jäljellä, eikä putoamista ratkaista ennen joulua, eikä varmaan edes ennen pääsiäistä.

Daily Mail osaa jo kertoa, että yksi pelaaja, jonka perässä Hodgson tulee tammikuussa olemaan, on Arsenalin keskikenttäpelaaja Jack Wilshere. Hodgson on aina ollut Wilsheren suuri ihailija, tämä oli tärkeä osa myös Hodgsonin valmentamaa Englannin maajoukkuetta. Wilsherellä on vielä Arsenalin kanssa kesällä sopimus katkolla, eikä hän ole aikoihin ollut Arsenalissa avainpelaajia, joten joukkuetta saattaa hyvinkin mielellään myydä Wilsheren tammikuussa ennen sopimuksen loppumista.

 

Parhaat talletusbonukset