B-lohko päätökseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Hollannilla edessä pakkovoitto.

 

Jalkapallon EM-kisojen B-lohkon viimeinen kierros pelataan tänään. Lohkon kaikilla joukkueilla on vielä mahdollisuudet jatkopaikkaan, joten jännitettävää riittää vielä rutkasti. Yhden kisojen ennakkosuosikin Hollannin on voitettava Portugali vähintään kahdella maalilla ja toivoa samalla Saksan kaatavan Tanskan.

Saksa on voittanut alkulohkon molemmat ottelunsa, mutta senkään jatkopaikka ei ole vielä ”kirkossa kuulutettu.” Tanskaa vastaan maalle riittää tasapeli jatkopaikkaan.

”Juuteilla” on silläkin mielenkiintoinen tilanne. Mikäli Hollanti voittaa, riittää Tanskalle jatkopaikkaan tasapeli. Mutta mikäli Hollannin ja Portugalin välinen ottelu päättyy ”lusitaanien” voittoon, tai tasapeliin, on Tanskan voitettava, jotta maa nähtäsiin puolivälierissä.

Mahdollista on jopa se, että molemmat suursuosikit Saksa ja Hollanti putoavat jatkosta. Jos luottoa löytyy Hollannin jatkopaikalle, mm. Betsafe antaa tälle kertoimeksi 6,00. Viisaampaa on kuitenkin pelata tämä yhdistelmänä, eli Hollannin vähintään kahden maalin voitto (5,40) sekä Saksan voitto (1,64) samaan kuponkiin. Tämä yhdistelmä antaa kertoimeksi 8,86.

Mikään ei siis ole vielä varmaa, kuten eilinen ilta osoitti. Venäjän piti marssia ryminällä välieriin mutta niin vain toisin kävi. Kreikka onnistui yllättämään venäläiset ja etenivät puolivälieriin lohkokakkosena. Lohkon ykköstilan nappasi avausottelussaan Venäjältä kyytiä saanut Tshekki, joka hiljensi puolalaiset 1-0 voitolla. Toinen isäntämaa Puola jäi alkulohkonsa viimeiseksi.

Tämän päivän ottelut :

klo 21.45 Portugali – Hollanti
klo 21.45 Tanska – Saksa

Onnistuuko Saksan maalitykki ”Super Mario” myös Tanskaa vastaan. Mies on viimeistellyt Saksan kaikki turnauksen kolme maalia.

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.