Hollanti ulkona?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Hollannilla päätösottelussa melkoinen vuori kiivettävänä.

 

Jalkapallon EM-kisojen alkulohkot ovat puolivälissä, kun 12 ottelua on takana ja edessä päin. A- ja B-lohkoista on pelattuna kaksi ottelukierrosta, kun taas tänään ja huomenna pelataan C- ja D-lohkojen toiset ottelut.

EM-kisoihin yhtenä suosikkina lähtenyt Hollanti on tukalan paikan edessä, sillä eilen maa koki toisen tappionsa alkulohkossa Saksalle. ”Oranje” hävisi myös avausottelunsa Tanskalle joten melkoinen vuori on ”tuulimyllyjen” luvatulla maalla kiivettävänä. Hollannin jatkomahdollisuudet piilevät yksinkertaisuudessaan siinä, että lohkon päätöskierroksella Saksa voittaa Tanskan, ja maa itse hoitelee Portugalin vähintään kahdella maalilla. Vaikka lohkoykkönen Saksa onkin piikkipaikalla, ei senkään puolivälieräpaikka ole varma, sillä mikäli maa häviää ”juuteille”, sekä Portugali voittaa Hollannin, menevät maat maalivertailuun. Paljon voi siis vielä tapahtua.

Tilanne jatkopaikkojen osalta on myös täysin auki A-lohkossa, jossa Venäjällä on 4 -, Tshekillä 3 -, Puolalla 2 – ja Kreikalla 1 piste kasassa. Lohkon piikkipaikalla majailevat Venäjä kohtaa lohkon päätösottelussaan Kreikan, joten jo tästä johtopäätöksenä isäntämaa Puola saa vastaansa Tshekin.

Tänään on vuorossa C-lohkon toiset ottelut, mikäli Kroatia onnistuu voittamaan Italian illan ensimmäisessä taistossa, maa varmistaa paikkansa puolivälierissä. Avausottelussa Kroatialle tappion kokenut Irlanti joutuu tänään hallitsevan mestarin Espanjan kyytiin.

Ottelut tänään :

klo 19.00 Kroatia – Italia
klo 21.45 Espanja – Irlanti


Turnauksen maalipörssin kärjessä majailevat kahdessa ottelussa kolme maalia iskeneet Venäjän Alan Dzagoev ja Saksan Mario Gomez.

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.