ruotsi-hollanti

Hollanti - Ruotsi, Ruotsilla vielä mahdollisuus lohkovoittoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 10/10/2017
Jaa tämä...

Ruotsin 8-0 -voitto Luxemburgista taisi sinetöidä ruotsalaisten pääsyn ainakin MM-karsintojen jatkokierrokselle. Maaliero on oleellisessa osassa lohko A:n sijoitusten kannalta. Hollannin päävalmentajalta Dick Advocaatilta kysyttiin edelliskierroksen otteluiden alla, että mitä jos Ruotsi voittaa Luxemburgin 8-0. Advocaat piti tätä naurettavana ajatuksena, hänen mielestään oli mahdotonta, että Ruotsi voittaisi niin paljon. Advocaatilla on nyt kanamuna naamallaan.

Hollannilla on nyt kolme pistettä vähemmän kuin Ruotsilla, eli voitolla se pääsee samoihin pisteisiin, mutta maalieroa Hollanti ei kuro kiinni. Ruotsin maaliero on nyt 26-7 ja Hollannin 19-12.

Ruotsi voi napata vielä kärkipaikan lohkossa, mutta se tarkoittaa sitä, että Ranskan pitäisi menettää pisteitä kotonaan Valko-Venäjälle.

Hollanti petti jälleen

Hollannin karsinta on jälleen ollut paha pettymys, jotain mätää joukkueessa edelleen on. Hollanti on paha alisuorittaja, sen ryhmä on täynnä suurten joukkueiden tähtiä, mutta peli vain ei suju.Viime kierroksella Hollanti voitti vieraissa Valko-Venäjän 3-1, mutta esimerkiksi Ranskassa se hävisi selvästi 0-4 ja vielä Bulgariassakin 0-2. Bulgaria -ottelussa viime keväänä Hollannin avauksessa pelasivat muun muassa Bayern Munchenin Robben, AS Roman Strootman, Liverpoolin Wijnaldum ja Manchester Unitedin Blind, mutta homma vain ei toimi. Vaikka Hollannilla ei ottelussa sen kummempaa panosta ole, niin kyllä se pelaa uskottavuudestaan.

Hollanti varmaan laittaa kentälle tänään saman ryhmän kuin Valko-Venäjää vastaan, eli Janssen aloittaisi kärjessä Babel ja Robben laidoillaan. Advocaat on tuonut avaukseen aikalailla uutta verta kesän jälkeen, eli Hollanti saattaa oikeastaan olla nyt kasaamassa uutta ryhmää. Avauksessa lienee nuoria tulevaisuuden pelaajia ainakin Feyenoordin Vilhena ja Hertha Berlinin Rekik.

Maaleja tulossa

Ruotsi lähtee hakemaan voittoa, onhan siinä pieni mahdollisuus, että Ranska ei voita omaa otteluaan. Edellinen 8-0 -voitto Luxemburgista oli sen verran vakuuttava, että joukkue tullee kentälle samalla avauksella. Ainoa muutos tulee olemaan se, että oikean laidan puolustaja Lustig on loukkaantuneena, hänen tilalleen tullee nuori Krafth.

Hollanti on ottelussa suosikki. Bet365:n kertoimet peliin ovat 1.85 – 4.20 – 4.00. Tulossa lienee maalirikas ottelu, ja peli saattaa levitä tyystin levälleen. Samaa mieltä on kyllä vetomarkkinakin,yli kolme maalia saa Bet365:ltä kertoimeksi 1.87. Laitetaan vielä paremmaksi, yli 4.5 maalia saa Bet365:ltä kertoimeksi 3.90, siihen voi pienen panoksen laittaa. Hollannin viisi viimeistä maaottelua ovat päättyneet 5-0, 5-0, 0-4, 3-1 ja 3-1. Ruotsin kolme viimeistä ovat päättyneet 2-3, 4-0 ja 8-0.

Hollannin mahdollinen avaus: Cillessen – Janmaat, van Dijk, Rekik, Blind – Vilhena, Wijnaldum – Robben, Propper, Babel – Janssen

Ruotsin mahdollinen avaus: Olsen – Krafth, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson, Johansson, Forsberg – Berg, Toivonen

Alla Ruotsin kahdeksan maalia Luxemburgin verkkoon:

 

 

Parhaat talletusbonukset

Aikaisemmat otteluennakot