Hollanti - Saksa | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 13.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Pudottaako Saksa Hollannin jatkopeleistä?

Hollanti – Saksa  Vihje: Hollanti 3.06, Pinnacle

Hollanti – Saksa  Vihje: yli 2.5 maalia 2.00, Pinnacle

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

 

Hollanti kärsi avauskierroksella yllätystappion Tanskalle, josta se voi syyttää vain surkeaa viimeistelyään. Saksa haki väsyneellä ja hieman onnekkaallakin esityksellä 1-0 voiton Portugalista.

Ottelun kuva on selkeä, mikäli Saksa voittaa, on Hollanti ulkona jatkopeleistä. Uskonkin, että näemme kentällä täysin erilaisen Hollannin joukkueen, kuin ensimmäisessä ottelussa. Joukkueen on hyökättävä ja haettava voittoa aktiivisesti alusta lähtien, mikä avaa erittäin todennäköisesti paljon maalipaikkoja molemmille joukkueille. Molemmilla joukkueilla on useita pelaajia jotka pystyvät maalintekoon lähestulkoon mistä paikasta tahansa 25m etäisyydeltä maalista.

Lisäksi kummallakin on lyödä kentälle yli 20 maalia sarjoissaan tehneitä pelaajia, joten nollille tuskin jäädään. Kummankaan joukkueen puolustus ei myöskään avausottelussa vakuuttanut, joten ilmassa ovat kaikki runsasmaalisen ottelun tunnusmerkit.

Hollanti on tunnetusti sinnikäs joukkue ja ei taatusti tule suosiolla luopumaan jatkopeleistä.Saksa vaikutti hieman väsyneeltä avausottelussaan, eikä ollut samassa iskussa kuin MM-kisoissa. Ykköseveikkaukseni on tähänkin otteluun yli 2.5 maalia, mutta uskon myös Hollannin mahdollisuuksiin ja nappaan oranssipaitojen voiton kaveriksi mainiolla kertoimella.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe