Hollanti - Tanska | Jalkapallon EM-kisat 2012 Pitkävetovihje 9.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/09/2012
Jaa tämä...

Hollanti kohtaa Tanskan ”kuolemanlohkon” avausottelussa.

Hollanti – Tanska ottelun pitkävetovihje ja tulosvetovihjeet: 
Pitkäveto: Hollanti, Kerroin: 1.79 Pinnacle Sports
Tulosveto 2-0, Kerroin 8,50 Betfair
Tulosveto 3-0, Kerroin 15,00 Betfair

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

Tässä lohkossa yksikin huono ottelu voi koitua kohtalokkaaksi jatkopaikan kannalta, joten uskon suosikiksi nousevan Hollannin tulevan peliin täysi höyry päällä. Ottelun kuva on selkeä, Hollanti tulee hallitsemaan ja Tanska yrittää puolustaa iskien terävästi vastaiskuilla.

Joukkueet kohtasivat MM-kisoissa Etelä-Afrikassa, missä Hollanti oli parempi lukemin 2-0. Tanska pelasi hyvät karsinnat voittaen oman lohkonsa ja lyöden mm. Portugalin. Juuteilla on muutama laatupelaaja, kuten Agger ja Bendtner, mutta syvyyttä ei riitä huippumaihin verrattuna.

Oranssipaidoilla on heittää kentälle kahden maan maalikuninkaat ja omaakin luultavasti kisojen parhaan kärkikaksikon, lisäksi keskikentällä pyörii Arjen Robbenin ja Wesley Sneijderin kaltaisin pelimiehiä, joten suosikista ei ole epäilystäkään. Hollanti onkin yksi mestarisuosikeista ja ottaneet selkeän voiton avausottelussaan.

Veikkaussivut | Paspe