FC Honka - JJK 23.9.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö JJK shokkituloksen Espoossa?

FC Honka – JJK, merkki 2, kerroin 
FC Honka – JJK (+1), merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,27 | 5,25 | 10,50 

 

 

Jalkapallon Veikkausliigan ottelutarjontaa, Espoossa yhteen iskevät FC Honka sekä vastaan asettuva JJK. FC Hongan osalta tilanne on mielenkiintoinen, sillä espoolaiset olivat vielä hetki sitten taistelemassa tosissaan mestaruudesta, mutta eipä ole realistisesti enään. FC Honka on jäänyt kuusi pistettä HJK:sta ja se on mitä suuremmalla todennäköisyydellä liikaa. HJK tulee voittamaan mestaruuden, joten FC Hongan tehtävä mestaruuden suhteen on mahdoton. Kaiken kaikkiaan FC Honka on pelannut erittäin vahvan kauden, mutta valitettavasti muutamat turhat pistemenetykset ovat tuoneet espoolaiset siihen pisteeseen, että mestaruuden saaminen vaikuttaa mahdottomalta.

JJK:n kausi lähti heti alussa väärään suuntaan, mutta on otettava huomioon, että Jyväskylässä ei lainkaan olla heitetty hanskoja tiskiin. JJK on taistellut erinomaisesti oikeastaan ottelussa kuin ottelussa. Kahdesta edellisestä vierasottelusta JJK:lla on alla kaksi tasapeliä RoPSia sekä TPS:ää vastaan. Mielenkiintoinen pointti on myös se, että JJK on hävinnyt valtavasti otteluita maalin erolla. Pienellä onnella nekin olisivat voineet yhtä hyvin kääntyä vierasjoukkueelle.

Kerroinasettelussa on tietenkin otettava huomioon, että pisteiden osalta motivaatio on FC Hongan osalta sekä myös se, että espoolaisryhmä on ollut kotonaan erinomainen. Veikkausliiga on kuitenkin niin tasainen sarja, että tälläiset kerroinasettelut ovat liikaa. JJK tuskin tulee antamaan mitään Espoossakaan ilmaiseksi. JJK on velkaa faneilleen sen, että loppukausi tullaan pelaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. JJK on erinomainen yllätysvalinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas