Honka - Lrnmky 22.1.2014 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Lappeenranta turhan vierailun Espooseen?

Honka – Lrnmky (+7,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,85 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,27 | 3,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Korisliigassa pelataan tänään neljä ottelua, Espoossa yhteen iskevät Honka sekä Lappeenrannasta vieraaksi saapuva Lrnmky. Sarjataulukossa Honka on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Lrnmky löytyy sijalta yhdeksän. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kahdeksan pistettä espoolaisten eduksi. Periaatteessa lappeenrantalaisten on tästä ottelusta olisi syytä voitto napattava, jos vierasjoukkue vielä aikoo todenteolla pudotuspeleihin taistella pääsystä. Vilpashan on vain muutaman pisteen lappeenrantalaisia edellä, mutta turhiin pistemenetyksiin vierasjoukkueellakaan ei ole varaa. Lrnmky voitti kylläkin edellisellä kierroksella komeasti Kouvot 83-76 numeroin, mutta onhan kokonaisuutta ajatellen vierasjoukkueella ollut käytännössä jatkuvasti todella vaikeaa. Normaalisti Lrnmky tunnetaan äärimmäisen kotiriippuvaisena joukkueena eikä tälläkään kaudella tilanne ole vierasjoukkueen kohdalla muuttunut suuntaan tai toiseen. Lappeenrantalaiset ovat vieraissa pelanneet toistaiseksi yksitoista kertaa ja kaiken kaikkiaan tappioita on kertynyt vaatimattomasti yhdeksän kappaletta.

Hongalla on ollut tuloksien perusteella viime aikoina todella vaikeaa, mutta on osattava tässä tapauksessa katsoa myös tulosten taakse – Hongan otteluohjelma on ollut täysin kohtuuton! Honkahan on joutunut viime aikoina kohtaamaan käytännössä kierroksesta toiseen Korisliigan parhaimmistoon kuuluvia joukkueita. Viiteen edelliseen otteluun espoolaiset ovat joutuneet pelaamaan esimerkiksi Kauhajokea, KTP-Basketia, Nilan Bisonsia sekä Pyrintöä vastaan. Hongan kannalta upea asia on se, että kotonaan espoolaiset ovat olleet erinomaisessa pelivireessä. Tarkemmin sanottuna viisi edellistä kotiottelua ovat Hongalle tuottaneet mahtavasti peräti neljä voittoa! Honka on tilastojen valossa vasta seitsemänneksi paras kotijoukkue, mutta tuota tilastoa on turhaa espoolaisten kohdalla katsoa. Honka on pelannut vasta kymmenen kotiottelua, joten muut joukkueet ovat päässeet kotonaan pelaamaan jopa kaksi ottelua enemmän.

Honka hävisi edellisellä kierroksella Namika Lahdelle 100-91 numeroin, mutta tuossa ottelussa oli espoolaisten kannalta myös paljon hyvää. Hongan heitot upposivat kaaren takaa kovalla prosentilla ja sitä kautta onnistumisia tuli mukavalla tahdilla. Ronnie Clark viimeisteli Namika Lahtea vastaan lähes kolmekymmentä pistettä. Honkahan on itseasiassa Korisliigan tarkimpia joukkueita heittämään kaaren sisäpuolelta, mutta Lahdessa heitot upposivat kovalla prosentilla. Honka on ollut samalla vapaaheittoviivalla erinomainen, sillä bonusheitot ovat menneet sisään lähes 77% keskiarvolla. Hongan kannalta hyvä asia on muutenkin se, että kotijoukkue ei ole kokenut juurikaan muutoksia. Brady Morningstar on uusin pelaaja kotijoukkueen vahvuudessa, mutta muuten espoolaisten ryhmä on pysynyt muuttumattomana. Honkahan on ollut Lappeenrantaa vastaan aikaisemmilla kerroilla erittäin vaikea vastustaja ja samanlaista lopputulosta olisi syytä ennustella myös tällä kerralla. Lappeenranta on päässyt muutamassa edellisessä ottelussa pelaamaan terveellä kokoonpanolla, mutta onhan vierasjoukkueella poissaolijoita ja sitä kautta pelaajien vaihtuvuutta riittävästi riittänyt. Honka napataan ehdottomasti vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas