FC Honka - RoPS 13.9.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/12/2013
Jaa tämä...

FC Honka isännöi Veikkausliigassa rovaniemeläisvieraita.

FC Honka – RoPS, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,60 | 4,00 | 5,20 

 

 

Jalkapallon Veikkausliigan ottelutarjontaa, Espoossa yhteen iskevät FC Honka sekä vieraaksi saapuva RoPS. Sarjataulukossa tällä hetkellä FC Honka on toisena, kun taas puolestaan RoPS löytyy sarjataulukosta yhdeksänneltä sijalta. FC Honka taistelee tosissaan mestaruudesta yhdessä HJK:n kanssa, joten FC Hongalla ei ole varaa ensimmäisenkään turhaan pistemenetykseen. Samaan aikaan omassa ottelussa HJK voittanee IFK Mariehamnin, joten FC Hongan on nyt pystyttävä samaan suoritukseen.

FC Honka on ollut tällä kaudella kotonaan äärimmäisen loistava, sillä kaksitoista kotiottelua ovat tuottaneet espoolaisille kymmenen voittoa, tasapelin sekä vain yhden tappion! FC Honka on ollut Veikkausliigan paras kotijoukkue yhdessä HJK:n kanssa. Jotain FC Hongan pelaamisesta Espoossa kertoo se, että espoolaisryhmälle ollaan tehty vain kahdeksan maalia. FC Hongan puolustus on toiminut uskomattoman hienosti eikä surkeana vierasjoukkueena tunnettu RoPS tule helpolla tässäkään ottelussa kotijoukkueen puolustusta murtamaan.

RoPS on parantanut hieman vieraspelaamistaan, mutta faktahan on se, että RoPS pelaa täysin kotiotteluidensa varassa! RoPS on ehtinyt voittamaan tällä kaudella kaksi vierasottelua, toisaalta ne ovat tulleet juuri edellisillä kierroksilla. Joka tapauksessa RoPS kerää suurimman osan pisteistään kotonaan. Tavallaan RoPSillakin on ottelussa vielä panoksia, sillä keskikasti on erittäin tasainen – parhaimmillaan RoPS voi vielä nousta tosissaan jopa tavoittelemaan paikkaa viiden joukossa. Tästä ottelusta kuitenkaan RoPS tuskin pisteitä vie mukanaan.

Veikkaussivut | Tuomas