Honka - Vilpas 12.10.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2013
Jaa tämä...

Honka isännöi Vilpasta YLEn avausottelussa.

Honka – Vilpas, merkki 2, kerroin
Honka – Vilpas (+6,5 pistettä), merkki 2, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 1,35 | 2,90

 

 

Korisliigaa, tänään pelataan kahdella pelipaikkakunnalla. Espoossa yhteen iskevät Honka sekä Salon Vilpas, ottelu tullaan esittämään suorana lähetyksenä YLEn kanavilla. Heti alkuun voidaan todeta, että on mahtava asia, että YLE lähettää suoria lähetyksiä jatkossa suomalaisista palloilun pääsarjoista. Honka sekä Vilpas pääsevät avaamaan tämän urakan ja tiedossa onkin mielenkiintoinen kohtaaminen. Honka on avannut kautensa kahdella voitolla, sillä ensin Korikobrat kaatui 76-59 numeroin ja sen jälkeen Kataja joutui poistumaan Espoosta tappio niskassaan 76-60 lukemin. Vilpas on erittäin urheilullinen joukkue, joten pelillisesti Vilpas tulee antamaan tänään vahvan vastuksen. Honka on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussaan vahva, mutta toisaalta Katajakin on ollut vielä niin epätasainen mestaruussuosikkiodotuksista huolimatta, että ei Honkaa voida arvioida tässä vaiheessa Vilpasta kuin aavistuksen laadukkaammaksi joukkueeksi.

Hongan puolustus on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa lyhyesti sanottuna erinomaista tasoa, mutta kuten jo todettu, vasta kaksi ensimmäistä kierrosta ollaan pelattu. Vilpas on tähän mennessä ehtinyt häviämään Korihaiden vieraana sekä nappaamaan voiton Kouvoja vastaan. Vilppaan parhaat pistemiehet ovat tähän mennessä olleet Mikhail Torrance sekä Joseph Harris. Ensimmäiseksi mainittua pelaajaa voidaan kuvailla erinomaisena takamiehenä ja puolestaan Harris lukeutuu aktiiviseksi sekä urheilulliseksi pelaajaksi. Vilppaan koko ulkopaikoilla on merkittävää luokkaa ja se tuleekin aiheuttamaan Hongalle tänään hankaluuksia. Suurin kysymys kuuluukin, että kuinka Honka löytää lääkkeet Torrancen pysäyttämiseksi?

Tänään levypallopelaaminen sekä kova intesiteetti tulevat olemaan avainasemassa. Pystyykö Honka pelaamaan kovalla intesiteetillä? Hongan on pystyttävä vastaamaan jollain tavalla Vilppaan urheilullisuuteen. Sinänsä Vilpas ei ole tästä kaksikosta kuin aavistuksen materiaalissa jäljessä. Näin selkeäksi suosikiksi Honkaa ei siispä oikeastaan voida arvostaa. Kaiken kaikkiaan Vilpas on hieno yllätysvalinta mukaan vetokupongille. Napataan vierasvoitto YLEn ensimmäiseen suoraan lähetykseen.

Veikkaussivut | Tuomas