VIDEO: Hossa heräsi talviunestaan – Chicago vei rankkareilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Joram
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Chicago nappasi arvokkaan voiton.

Supertähden statuksen omaava Marian Hossa on ollut Chicago Blackhawksille pettymys tällä kaudella. 36-vuotias slovakkihyökkääjä on kerännyt 47 pelissä tehot 10+24. NHL:n tilastoissa hän on vasta 117. maalintekijärankingissa ja 50. pistetilastossa. Edellisyön 6-1 voittopelissä Hossa surfaili reilut 15 minuuttia kiikaritehoilla ja kaksi edellistäkin matsia meni ilman maaleja.

Viime yön vieraspelissä Pittsburgh Penguinsia vastaan Hossa oli pitkästä aikaa elementissään. Peliaikaa kertyi reilut 20 minuuttia, ja hän oli mukana molemmissa Chicagon maaleissa ottelussa, joka päättyi voittomaalikisan jälkeen lukemiin 2-3.

Hossa syötti David Rundbladin 0-1 maalin, kun ensimmäistä erää oli pelattu 6.56, ja iski itse lukemat jo 0-2:een ajassa 22.41 syntyneellä ylivoimamaalilla. Ilman Jevgeni Malkinia pelannut Pittsburgh tuli vielä toisessa erässä tasoihin kolmos- ja neloskentän maaleilla. Kolmas erä ja jatkoaika olivat maalittomia ja ottelu eteni voittomaalikisaan.

Jonathan Toews ja Patrik Kane onnistuivat molemmat omissa yrityksissään ja Corey Crawford pysäytti kaksi ensimmäistä yritystä, joten voitto Chicagolle kahden parin jälkeen.

Hossa valittiin ottelun ykköstähdeksi. Suomalaisista Teuvo Teräväinen pelasi reilut 8 minuuttia ilman tehoja ja Antti Raanta oli vaihtopenkillä.

Katso matsin maalit tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

VEIKKAUSSIVUT SUOSITTELEE