Houston Rockets - Los Angeles Clippers 10.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/09/2013
Jaa tämä...

Viekö Los Angeles Clippers pisteet mukaansa Houstonista?

Houston Rockets – Los Angeles Clippers, merkki yli 213,5 pistettä, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 1,62 | 2,23

 

 

Koripallon NBA:n huippuottelussa yhteen iskevät Houston Rockets sekä vieraaksi saapuva Los Angeles Clippers. Kyseessä on kaksi erittäin runsaskorista joukkuetta. Lähtökohtaisesti tässä kohteessa raja on korkealla, mutta odotusarvo on myös korkealla sen suhteen, että raja tulee rikki menemään. Houston Rockets tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena, mutta toisaalta Los Angeles Clippers omaa erittäin laadukkaan materiaalin. Läntisessä konferenssissa Houston Rockets on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas Los Angeles Clippers on avannut oman kautensa hieman vaisummin. Los Angeles Clippers löytyy samasta konferenssista yhdeksänneltä sijalta.

Houston Rockets on tottunut viimeistelemään oikeastaan illasta toiseen yli sataa pistettä ottelua kohden ja myös alkukaudella Houston Rockets on onnistunut tässä tehtävässä. Edellisellä kierroksella Houston Rockets hävisi erittäin yllättäen Los Angeles Lakersia vastaan 98-99 numeroin, joten Houston Rockets on tänään äärimmäisen näyttöhaluinen! Edellistä ottelua aikaisemminhan Houston oli voittanut Portland Trailblazersin vieraissa 101-116 lukemin, joten hurjasti Houston omaa tosissaan heittovoimaa. Kieltämättä tappio Los Angeles Lakersille oli valtava yllätys, sillä Houston lähti otteluun suursuosikkina. Joka tapauksessa tänään Houstonilla on näytönpaikka korjata edellinen työtapaturma.

Los Angeles Clippersillä on alla erittäin niukka tappio huippuottelusta Miami Heatia vastaan 102-97 numeroin. Edellinen ottelu osoitti jälleen sen, että Los Angeles Clippers pystyy vieraissa voittamaan oikeastaan joukkueen kuin joukkueen, vaikka materiaali ei olekaan välttämättä aivan esimerkiksi Miami Heatin tasoa. Lähes sata pistettä Miami Heatin vieraana on joka tapauksessa erinomainen suoritus. Tämä on jo kolmas vierasottelu Los Angeles Clippersille putkeen, joten Houston Rockets nostetaan osittain jo sen takia tässä ottelussa suosikiksi. Lähtökohtaisesti molemmat joukkueet tulevat rikkomaan sadan pisteen rajan.

Veikkaussivut | Tuomas