Houston Rockets - Los Angeles Lakers 9.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/08/2014
Jaa tämä...

Järjestääkö Los Angeles Lakers mahtavan yllätyksen Houstonissa?

Houston Rockets – Los Angeles Lakers, merkki 2, kerroin 13,00 Bet365
Houston Rockets – Los Angeles Lakers (+14,5 pistettä), merkki 2, kerroin 1,96 Unibet

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,04 | 13,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelussa yhteen iskevät Houston Rockets sekä pahasti vajaamiehisenä vieraaksi saapuva Los Angeles Lakers. Läntisestä konferenssista Houston Rockets löytyy tällä hetkellä kuudennelta sijalta, kun taas Los Angeles Lakersin sijoitus samaisessa konferenssissa on kolmastoista. Kerroinasettelu tässä kohteessa vaikuttaa järjettömältä. Houston Rockets tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena eikä Los Angeles Lakers ole vielä pelannut missään vaiheessa omalla tasollaan, mutta siitä huolimatta joukkueiden välinen perustasoero ei missään tapauksessa ole lainkaan tälläistä luokkaa! Los Angeles Lakers on esiintynyt läpi kauden todella vaisusti, mutta on otettava huomioon, että Houston Rocketsillekin viime ajat ovat olleet vaikeita. Tarkemmin sanottuna kolme edellistä ottelua ovat Houston Rocketsille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Edellisellä kierroksella Houston Rockets kaatoi juuri ja juuri New York Knicksin 102-100 lukemin.

Vihjeen ensimmäisessä lauseessa kerrottiin, että Los Angeles Lakers on tällä hetkellä todella pahasti vajaamiehinen. Se on valitettavaa, mutta kuitenkin faktaa. Viisi edellistä ottelua ovat Los Angeles Lakersille tuottaneet ainoastaan yhden voiton, mutta eihän se ole ihme, kun sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta ovat esimerkiksi Kobe Bryant, Steve Nash, Steve Blake, Nick Young sekä Xavier Henry. Los Angeles Lakersin kannalta hyvä asia on sentään se, että Nick Young on mahdollisesti kenties tässä ottelussa vierasjoukkueen käytettävissä. Kobe Bryant on sivussa Los Angeles Lakersilta käytännössä jatkuvasti ja näin ollen valtavasti taitoa vierasjoukkueen kokoonpanosta lähtee automaattisesti pois. Los Angeles Lakers on vieraissa pystynyt viimeistelemään suhteellisen mukavia pistemääriä yhdeksänkymmenen sekä sadan pisteen väliltä, mutta puolustusta Los Angeles Lakersin on terävöitettävä. Liian monessa ottelussa vierasjoukkueelle viimeistellään jopa reilusti yli sataa pistettä.

Houston Rockets lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta viime ajat ovat olleet tosissaan Houston Rocketsille vaikeita eikä kotijoukkueen sairaslistatakaan missään tapauksessa tyhjältä näytä – kotijoukkueella on itseasiassa melko suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa! Tarkemmin sanottuna Houston Rocketsilta sivussa tästä ottelusta ovat Greg Smith, Chandler Parsons, Patrick Beverley sekä Omer Asik. Kahden ensimmäisen pelaajan kohdalla pelikunto on erittäin lähellä, mutta tämän tiedon mukaan kyseinen kaksikko ei vielä tässä ottelussa esiinny kotijoukkueen vahvuudessa. Mielenkiintoinen pointti tähän vihjeen loppuun on siinä, että Los Angeles Lakers on ollut joukkueena Houston Rocketsille vaikea vastustaja. Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ovat menneet Los Angeles Lakesin eduksi. Los Angeles Lakersin sairaslista on tietenkin kurjaa katsottavaa, mutta johonkin raja on vedettävä. Tälläisellä kerroinasettelulla Los Angeles Lakers nousee väkisinkin pelikelpoiseksi.

Veikkaussivut | Tuomas