Houston Rockets - San Antonio Spurs 29.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Texasilaisten välienselvittelyssä San Antonio matkustaa Houstoniin.

Houston Rockets – San Antonio Spurs, merkki yli 211 pistettä, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,84 | 1,99 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Houston Rockets sekä vieraaksi saapuva San Antonio Spurs. Kyseessä on kahden äärimmäisen laadukkaan joukkueen välinen kohtaaminen. Läntisessä konferenssissa Houston Rockets on tällä hetkellä viidentenä, kun taas San Antonio Spursin sijoitus samaisessa konferenssissa on toinen. Houston Rockets tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena, mutta toisaalta San Antonio Spurs ei ole missään tapauksessa joukkueista paperilla katsottuna heikompi. Kaiken järjen mukaan Houston Rockets sekä San Antonio Spurs tulevat tarjoamaan runsaskorisen kamppailun. Houston Rockets on edellisestä neljästä kotiottelustaan saalistanut kolme voittoa ja käytännössä kierroksesta toiseen Houston Rockets viimeistelee pisteitä sadan kappaleen paremmalle puolelle. Esimerkiksi kuluvan kuun 21. päivänä Houston Rockets viimeisteli Portland Trailblazersin kustannuksella 126 pistettä.

San Antonio Spurs joutui viimeksi jyrän alle Miami Heatin vieraana, sillä kyseinen taistelu ratkesi Miami Heatin eduksi jo kolmannen neljänneksen aikana. San Antonio Spurs joutui antamaan tuossa kamppailussa Miami Heatille todella paljon helppoja koreja. Varsinkin ottelun alussa Miami Heat heitti kaukoheittoja kovalla prosentilla sisään, mutta toisaalta San Antonio Spursin kannalta hyvä asia on se, että uusi taistelu tulee näinkin pian. San Antonio Spurs on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut vain muutaman voiton, mutta kertaakaan vierasjoukkue ei ole edellä mainittujen otteluiden aikana jäänyt sadan pisteen heikommalle puolelle. Viisi edellistä vierasotteluahan ovat tuottaneet San Antonio Spursille peräti neljä voittoa, joten siinä mielessä erinomaisesta vierasjoukkueesta on kysymys. San Antonio Spursin kannalta kurjaa on se, että vierasjoukkueella on pieniä ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta toisaalta Houston Rocketsinkin tilanne on samanlainen. Molemmilta joukkueilta sivussa on näin ollen muutama pelaaja.

San Antonio Spursille tämä kamppailu on jo kolmas vieraissa putkeen, joten siinä mielessä Houston Rocketsin kotietu saattaa nousta todella merkittävään rooliin! Houston Rockets ei ole kotonaan tottunut juurikaan häviämään, mutta toisaalta tässä kamppailussa on syytä keskittyä siihen, että pisteitä tullaan tekemään ja mieluiten mahdollisimman kovalla kädellä. San Antonio Spursia voidaan pitää läntisen konferenssin parhaimpana vierasjoukkueena, mutta toisaalta vierasjoukkueen pienet loukkaantumisongelmat tekevät lähtökohdat todella tasaisiksi. Periaatteessa näin ympäripyöreään otteluun on mahdotonta lähteä metsästämään selkeää ennakkosuosikkia. Houston Rocketsilla on kahteen edelliseen otteluun alla saman joukkueen kanssa pelaaminen, joten siinä mielessä voisi olettaa, että Houston Rockets ei halua hetkeen pelata Memphis Grizzliesiä vastaan. Houston Rockets sekä San Antonio Spurs ovat aikaisemmissa kohtaamisissa olleet runsaskorisia, joten hyvää kaavaa on turhaa lähteä rikkomaan.

Veikkaussivut | Tuomas