VIDEO: SM-liigaseura vahvistuu tutulla maalivahdilla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Pelicans on tehnyt tutun maalivahdin kanssa sopimuksen.

Pelicans on tehnyt sopimuksen maalivahti Niko Hovisen kanssa. Sopimus pitää Hovisen pussinokkien riveissä tämän kauden loppuun asti. Lahtelaisseura kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Hovinen liittyy Pelicansiin kokoonpanoon välittömästi ja on joukkueen mukana jo viikonlopun kierroksilla.

Uuden maalivahdin etsintä tuli ajankohtaiseksi, kun SM-liigaseuran ykkösvahti Janne Juvonen loukkaantui kauden toisessa ottelussa Espoon Bluesia vastaan.

– Jouduttiin ilkeään tilanteeseen, kun Janne Juvonen loukkaantui, mutta saatiin todella kova kaveri tilalle. Niko on maajoukkuetason maalivahti ja luotan mieheen tolppien välissä 100%:sti. Niko halusi tänne ja me haluttiin Niko, niin lopputuloshan on silloin erinomainen, Pelicansin valmentaja Pasi Nurminen kommentoi uutta suojattiaan.

Hovinen on tuttu kaveri lahtelaisille, sillä hänet muistetaan Lahdessa loistavasti kaudelta 2011-2012, jolloin Hovisen huikeat peliesitykset siivittivät Pelicansin seurahistoriaan parhaaseen suoritukseen ja SM-finaaleihin.

– Hieno tulla takaisin Lahteen ja pelata loppukausi minulle rakkaassa seurassa, Hovinen totesi lyhyessä videossa.

Hovinen on torjunut alkukauden Oulun Kärpissä ottelukohtaisella sopimuksella. Maalinsuulle Hovinen pääsi vain kertaalleen hallitsevan Suomen mestarin kokoonpanossa, jossa torjuntaprosentiksi muodostui vain 50,00.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana Nikon veli Miro Hovinen edustaa myös Pelicansia.

Hovisen sopimuksen mahdollisti yhteistyökumppaneiden avustuksella kerätty lisäbudjetti, jonka rahoittamisessa mukana olivat useat yritykset.

Katso tästä esimerkkiä Pelicansin tulevasta maalivahdista.

SM-liigassa pelataan perjantaina neljän ottelun mittainen kierros. Yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään Lappeenrannassa, jossa yhteen iskevät SaiPa ja Kärpät.

Myös Pelicans nähdään tänään kaukalossa. Lahtelaisseura matkustaa Raumalle, jossa vierailijoita odottaa ottelu Lukkoa vastaan. Edellisestä viidestä Rauman vierailusta turkoosit ovat saalistaneet peräti neljä voittoa, joten vierasjoukkueella on hyvät mahdollisuudet toimia jälleen ilkeänä vierasjoukkueena.

Myös KHL:ssä on tänään täysi meno päällä. Erittäin hienossa kamppailussa Jokerit matkustaa SKA Pietarin vieraaksi. Alkukauden kriisijoukkue tulee kohtaamaan nyt Läntisen konferenssin kärkijoukkueen.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa SM-liigaan loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lähde: Pelicans

Lue myös:
Superjunnut heti vauhdissa NHL-harjoitusotteluissa!
VIDEO: Tässäkö NHL:n komein maski?