HPK - Ässät 29.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Ässät matkustaa illan ainoassa Liigataistelussa Hämeenlinnaan.

HPK – Ässät, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 1,95 Unibet
HPK – Ässät, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,45 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,95 | 4,05 | 3,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Hämeenlinnassa yhteen iskevät HPK sekä Porista vieraaksi saapuva Ässät. Tänään pelataan ainoastaan yksi kamppailu, mutta kyseessä on sitäkin merkittävämpi kohtaaminen. Sarjataulukossahan HPK on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Ässät löytyy sijalta kaksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on yhdeksän pistettä hämeenlinnalaisten eduksi. HPK sekä Ässät tulevat todennäköisesti tarjoamaan erittäin vähämaalisen kohtaamisen. Ässien on tänään napattava täydet kolme pistettä, jos vierasjoukkue haluaa elätellä vielä ohuenohuita mahdollisuuksia pudotuspelipaikasta. Yhdellä tai kahdella pisteellä Ässät ei tee käytännössä mitään, sillä HPK on tällä hetkellä vierasjoukkueen päävastustaja. HPK on kahteen edelliseen otteluun viimeistellyt ainoastaan yhden maalin, joten kotijoukkueelle maalinteko on tuottanut suurta tuskaa. Se saattaa avata mahdollisuuden Ässille, mutta toisaalta vierasjoukkueellekin maalinteko on tervanjuontia ollut.

HPK on ollut viime aikoina kotonaan erinomaisessa pelivireessä, sillä kolme edellistä kotiottelua ovat tuottaneet hämeenlinnalaisille yhtä monta voittoa, mutta siitä huolimatta maalinteko on alkanut tuottamaan suurta tuskaa! HPK on viime aikoina joutunut muutenkin matkustelemaan todella paljon, joten siinä mielessä kotijoukkueen fyysinen pelivire ei välttämättä ole parasta mahdollista luokkaa. Edellisestä neljästä ottelustaan HPK on joutunut pelaamaan peräti kolme taistelua vieraissa, joten kyllähän se varmasti jossain alkaakin näkymään. HPK:lla on ollut tapana pitää kotonaan vastustajat todella pienissä maalimäärissä, joten maalaisjärjellä ajateltuna maalit tulevat tänään vähissä olemaan. Edellisen kerran HPK:lle ollaan Hämeenlinnassa tehty enemmän kuin kaksi maalia taistelussa Jokereita vastaan ja tuohan ottelu pelattiin tammikuun alussa. Sen jälkeen HPK on pelannut Hämeenlinnassa neljä kamppailua ja kertaakaan vastustajat eivät ole kolmea maalia Oranssimustille tehneet.

Ässät murskasi edellisellä kierroksella Ilveksen 4-1 maalein, mutta tänään porilaiset tarvitsevat vastuunkantajia lisää tai muussa tapauksessa viimeisetkin pudotuspelimahdollisuudet ovat vierasjoukkueen kohdalla menneen talven lumia! HPK sekä Ässät ovat Liigassa vähiten tehneitä maaleja yhdessä KalPan sekä TPS:n kanssa, joten kyllähän se vain kertoo siitä, että Porissakin ratkaisuihin pystyvät pelaajat ovat olleet vähissä. Niklas Hagman sekä Dragan Umicevic ovat käytännössä kaksisteen kannatelleet vierasjoukkuetta, mutta loputtomiin hekään eivät voi porilaisille kolmen pisteen voittoja napata. Tilastojen valossa Ässiä voidaankin pitää Liigan surkeimpana vierasjoukkueena. Suomeksi sanottuna kolmetoista pistettä matkapeleistä on enemmän kuin surkea suoritus. Ässät ei ole vielä pystynyt viimeistelemään edes viittäkymmentä maalia matkapelien aikana, joten porilaisten maalinteko on ollut todella tuskaista. Periaatteessa HPK sekä Ässät kaipaavat molemmat kipeästi kolmea pistettä, mutta valitettavasti kummallekin ei voida tänään täyttä pistepottia tarjota. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat fiksuja valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas