HPK - Ässät 29.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Syventyykö Ässien tuska Hämeenlinnan vierailulla?

HPK – Ässät, merkki 1, kerroin

William Hillin kertoimet otteluun 1,90 | 4,00 | 3,25

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Porin Ässät matkustaa Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Tänään pelataan yhteensä neljällä pelipaikkakunnalla. Sarjataulukossa HPK sekä Ässät ovat hyvin lähellä toisiaan, sillä HPK löytyy sijalta yksitoista, kun taas Ässät on sijaa alempana. Joukkueiden välinen piste-ero on kaksi pistettä HPK:n eduksi. Tällä hetkellä joukkueiden välillä on selkeä tekemisen ero HPK:n eduksi, sillä Ässät on valahtanut valtavaan tappiokierteeseen! Ässät hävisi edellisessä ottelussaan SaiPalle 1-4 maalein eikä Ässien tilannetta helpota erittäin hankalat loukkaantumisongelmat. Esimerkiksi Niklas Hagman sekä Tapio Sammalkangas lienevät edelleen sivussa vierasjoukkueen kokoonpanosta.

HPK on ollut kotonaan viime aikoina hurjassa pelivireessä, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat hämeenlinnalaisille tuottaneet neljä voittoa! Edellisessä kotiottelussaan HPK voitti jatkojen päätteeksi TPS:n 5-4 numeroin. HPK:ta vastaan maalinteko Hämeenlinnassa on erittäin vaikeaa, sillä viidessä edellisessä kotiottelussa peräti kolmessa HPK on jättänyt vastustajansa kokonaan ilman ainuttakaan tehtyä maalia. Juuse Saros on ollut HPK:n maalilla erinomainen ja suurella todennäköisyydellä sama mies tulee jatkamaan tässäkin ottelussa kotijoukkueen maalilla. Kolmen edellisen kotiottelun maaliero, 11-4 kertoo paljon siitä, että kotijoukkue on tehnyt paljon asioita maajoukkuetauon jälkeen oikein.

Ässät on ollut joukkueena HPK:lle vaikea vastustaja, sillä joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Porissa Ässien voittoon 3-1 maalein. Kaiken kaikkiaan Ässät on voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista. Tällä kerralla Ässien voittoon ei ole kuitenkaan syytä uskoa, sillä vierasjoukkueen tilanne vaikuttaa todella tukalalta. Kolmeen edelliseen otteluun kolme tehtyä maalia kertoo siitä, että vierasjoukkueella ei ole tällä hetkellä pelaajaa, joka pystyisi kiekkoa laittamaan illasta toiseen vastustajan maaliin. HPK puolustaa kotonaan erittäin tiiviisti ja näin ollen suurella todennäköisyydellä Ässien maalinteko-ongelmat tulevat jatkumaan. Kaiken kaikkiaan HPK:lla on erinomainen tilaisuus jatkaa Ässien jyrkkää alamäkeä. Kotivoitto napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas