HPK - Blues 18.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kumpi sekaisin olevasta joukkueesta nappaa merkittävän voiton?

HPK – Blues, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,87 | 4,15 | 3,40 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Hämeenlinnassa yhteen iskevät HPK sekä vieraaksi saapuva Espoon Blues. Sarjataulukossa HPK on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, kun taas Blues löytyy viimeiseltä sijalta. Molempien joukkueiden alkukausi on ollut äärimmäisen heikkoa seurattavaa. HPK:lla on ollut ongelmia valmentajakuvioiden kanssa ja puolestaan Bluesilla on ollut ongelmia jokaisessa mahdollisessa ja mahdottomassa asiassa. Blues on varsinaisella peliajalla voittanut kaksi ottelua eikä tilannetta auta se, että Blues kamppailee merkittävien talousongelmien kanssa. Bluesin pelaaminen on valitettavasti heijastunut talousongelmista, sillä tilastollisesti esimerkiksi Bluesin puolustus on ehdottomasti Liigan surkeinta. Bluesille ollaan tehty tähän mennessä 49 maalia, se on aivan liikaa.

HPK tunnetaan vahvana kotijoukkueena, vaikka kolmesta edellisestä kotiottelustaan HPK ei olekaan onnistunut voittamaan ainuttakaan. HPK on hävinnyt kotonaan viime aikoina paljon tiukkoja otteluita juuri yhden maalin erolla. HPK alkaa olemaan velkaa faneilleen sen, että joukkue palaisi takaisin voittojen pariin, sillä HPK:n pukukopissa valmentajat sekä pelaajatkin ovat ilmeisesti riidelleet keskenään. Parhaimmillaan HPK on äärimmäisen laadukas kotijoukkue, sillä nimenomaan kotonaan HPK on ehtinyt alkukaudella voittamaan esimerkiksi Tapparan peräti 6-1 numeroin.

Sitä faktaahan ei voida kieltää etteikö niin HPK kuin Blues olisivat tällä hetkellä melkoisen selkeästikin sekaisin. Jossain vaiheessa tilanne tulee kuitenkin muuttumaan. HPK:lla on ollut paljon hyvääkin pelaamisessa, vaikka tappioita on tullut hirveään tahtiin. HPK on joka tapauksessa sentään voittanut puolet enemmän otteluita varsinaisella peliajalla kuin Blues. Kotiedun turvin HPK on ehdottomasti syytä nostettava vetokupongille mukaan. HPK:n ahdinko helpottaa hieman tänään.

Veikkaussivut | Tuomas