HPK - Blues 21.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Asemasotaa playoff-viivoilla. Katkeaako tänään putkia?

HPK – Blues, Merkki 1, Kerroin 1.72 Unibet

Torstaina Hämeenlinnassa kohtaavat pienoisen voittoputken käynnistänyt HPK ja jo yhdeksän (9) ottelua putkeen varsinaisella peliajalla hävinnyt Espoon Blues. Ottelun ennakkoasetelmat ovat siis varsin selkeät.

HPK pelasi edellisen ottelunsa viime lauantaina, joten yllättävänkin pitkä lepotauko tässä vaiheessa kautta on suotu myös hämeenlinnalaisille. Kerhon peli on viime aikoina sujunut varsin mallikkaasti ja tästä kertoo myös kolmen ottelun voittoputki, jossa maalierokin on varsin hyvä. 11 tehtyä ja 3 päästettyä kertovat siitä, että sapluunan pitäis olla kunnossa. Kerho lähtee illan kamppailuun ilman tehohyökkääjä Ville Viitaluomaa, jonka poissaolo saattaakin vaikuttaa jossain määrin oranssien hyökkäyspeliin. Kerho on tällä hetkellä kuudentena sarjassa ja vain kolme pistettä Kalpaa jäljessä, joten suorapudotuspelipaikka ja jopa kotietukin ovat täyttä realismia Hämeenlinnassa pelin sujuessa toivotulla tavalla.

Bluesin esitysten kritisoiminen alkaa vähitellen tuntua jo pahalta itsestäkin. Joukkue on hävinnyt yhdeksän ottelua putkeen ja vaikka pelistä löytyykin jossain määrin vauhtia ja yritystä, niin se ei vain riitä mihinkään, jos järki ei ole mukana. Jokerit kävivät eilen hakemassa Espoosta kolme pistettä, joten Bluesilla ei ole myöskään levänneitä jalkoja laittaa tänään kaukaloon toisin kuin HPK:lla. Blues pyrki muuttamaan kurssiaan vaihtamalla pääkäskijäksi Mikko Saarisen, mutta tuntuu, että vaihdos vain sekoitti joukkueen peliä entisestään. Blues on tällä hetkellä sijalla 11. joten peliesitysten tulisi muuttua ja pian, jos Espoossa halutaan nähdä playoff-kiekkoa.

Kaikki mahdolliset seikat puoltavat tässä ottelussa HPK:n voittoa. All in!

Veikkaussivut | Oskari