HPK saa uuden nokkamiehen lähiviikkoina

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Hämeenlinnan Pallokerho, yksi vuosien 2001-2007 kotimaisen Liigan menestyneimmistä jääkiekkoseuroista on uinut viime vuosina syvissä vesissä.

Seuran heikko menestys kulminoitu viime joulukuussa seuran pitkäaikaisen toimitusjohtajan Risto Korpelan erottamiseen. Sen jälkeen virkaa toimittavana toimitusjohtajana on toiminut hallituksen jäsen Timo Virtanen. HPK:n hallitus käynnisti kuitenkin välittömästi Korpelan tehtävistä vapauttamisen jälkeen uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin avoimella haulla, jonka hakuaika päättyi viime maanantaina.

HPK Liiga Oy:n hallituksen puheenjohtajan Jari Koskisen MTV Sportille antamien lausuntojen mukaan tehtävään on riittänyt kiinnostusta yllin kyllin, ja hakemuksia kalifiksi kalifin paikalle oli tullut määräaikaan mennessä vajaa kolmekymmentä kappaletta. Koskisen mukaan hakijoiden kirjo on ollut rikas: ” Monella hakijalla on taustaa jääkiekosta tai muusta urheilusta. Myös liike-elämästä ja yritysmaailmasta kokemuksia omaavia hakijoita on.” Koskinen selvensi MTV Sportin haastattelussa.

Seuraavaksi HPK Liiga Oy:n hallitus käy lävitse kaikki tehtävään lähetyt hakemukset ja kutsuu mielenkiintoisimmat kandidaatit henkilökohtaisiin haastatteluihin. ”Homma elää vielä, mutta valintaan menee varmaan joitakin viikkoja”, Koskinen aprikoi.

HPK:n on piristänyt viime kierroksilla otteitaan ja hämeenlinnalaiset ovatkin voittaneet neljä kamppailua edellisestä kuudesta. Seuraavan kerran ritari ovat tulessa tänään, kun he haastavat sarjataulukon kolmosen JYP:n Hippoksella. Peliyhtiö NordicBet tarjoaa tähänkin otteluun hyvät kertoimet sekä ennen ottelua, että sen aikana live-vedon puolella.

Lue myös:

VIDEO: Taksikuski joutuu F1 maailmanmestarin piilokameran uhriksi

VIDEO: The Amazing Spider-Man Parkour