5 syytä, miksi HPK voisi pelata pleijareita kaudella 2015-16!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivut.com  ruotii ennen kaudenalkua kaikki Liigajoukkueet ja pistää ne omaan järjestykseensä. Olemme kairanneet myös joukkueittain viisi asiaa minkä takia tulevalla liigakaudella joukkueelle tulee käymään näin. Kieli poskessa ja kiekko lavassa. 

HPK

Liiga 2015-2016 ennustus sijalle 12.

HooPeeKoo eli Hämeenlinnan pallokerho saa tällä kaudella olla myös niiden joukossa jotka eivät välttämättä pudotuspelikevättä näe. Tai näkee, mutta mukavasti kotisohvilta.

Vielä kymmenen vuotta sitten kohkattiin HPK:n kotitaiasta ja siitä pelottavasti kymmenminuuttisesta. Sitä ei valitettavasti ole viime kausien aikana tarvinnut pelätä, vaikka Kerho on ollut ihan kohtuullinen kotijengi.

Tällä kaudella HPK tuo taas Liigayleisön eteen tuoreita hankintoja ja paluumuuttajia, joten mielenkiintoinen jengi on toki kyseessä. Sija 12. ennakkokaavailuissa lähinnä sen takia on kuitenkin paperilla ohut, lähinnä loukkaantumisia ajatellen. Rahkeita voi olla hyvinkin sinne kympin sakkiin, mutta se vaatisi tältä jengiltä ylisuorittamista ja maalivahtikaksikko Kristian JärvinenJere Myllyniemi unelmakautta.

Tsekataan kuitenkin viisi täppää minkä takia HPK näillä sijoilla on tämän kauden Liigassa:

1. Paluumuuttajat Riku Hahl ja Antti Miettinen. Nämä jätkät kun olisi saanut viisi vuotta sitten Rinkelinmäelle niin oltaisiin jo voitu puhua mestaruusehdokkaasta. Valitettavasti ura on jo ehtoopuolella ja molemmilla on VIP-kortti Mehiläisen yksityisklinikalle. Isoin kysymys varmaan onkin miten ehjän kauden tämä kaksikko pelaa? Siitä voidaan lyödä vetoa että kaikkia pelejä ei tulla pelaamaan, mutta jääkö anti puoleen tai kenties vähempään? Se olisi sääli, sillä tämä kaksikko on Suomi-kiekon aatelia. Onnistuessaan tämä kaksikko voi hilata HPK:n jopa pleijareihin.

2. HPK:n skouttiosasto. Vuodesta toiseen HPK onnistuu skouttauksissaan varsin hyvin. No osuu sinne hutejakin, mutta aina ihmetellään Kerhon ulkkarivahvistuksia. Tällä kaudella kerhon väreissä kiitää Vojtech Polak joka on tuttu Ilveksestä, Patrick Holland ja Peter LeBlanc. Näistä miehistä varmasti kuullaan kauden aikana ja paljon. Vähän jännittää pysyykö Polak koko kauden HPK:ssa vai kutsuuko kirjainyhdistelmä KHL.

3. Sikakatsomo. Tätä Rinkelinmäen katsomonosaa pelättiin aikaisemmin, nyt ei enää niin paljon. Sikakatsomon keski-ikä taitaa olla sekin vanhenemaan päin, nyt pitäisi saada uutta verta huutamaan siihen vierasjengin vaihtoaition taakse. Vaikuttaako se? No taatusti vaikuttaa vaikka kukaan ei sitä myönnä vierasjoukkueen leirissä. Valitettavasti sikakatsomo on aika hiljaa jos Kerho ottaa turpaan. Loppuun asti jätkät!

4. Tuulolan veljekset. Joni Tuulola luuti jo viime talvena ansiokkaasti HPK:n alakerrassa ja nyt Liigaringissä on myös Eetu Tuulola. Saataisikohan Marko vielä laittamaan ne hokkarit jalkaan niin saataisiin kolme Tuulolaa kentälle? Mites se rouva Tuulola? Olikos minkälaisia hokitaitoja? HPK:n juniorityö on vahvaa ja jatkuvalla syötöllä junioreista kasvaa pelimiehiä… jotka sitten kaupataan isompiin seuroihin. Plääh.

5. HPK:n talous. Hieman jännittää missä kondiksessa on Kerhon kassa, huhuja talousvaikeuksista on pyörinyt jo useamman vuoden. Ei ehkä Liigan paras tilanne päällä, mutta menestys tuo sponsoreita ja katsojia katsomoon… onko paineet liian kovat?

Kulissien takaista materiaalia iltapäivältä. Uutta materiaalia tulossa! #HPK #Kerho #behindthescenes @ccmhockeyfinland

Kuva, jonka Hämeenlinnan Pallokerho (@pallokerho) julkaisi

Ennakoitu sarjasijoitus: 12. ja jos jengi pysyy terveenä ja ulkomaalaisvahvistukset pelaa nappikauden niin 10 sakkiin ja säälipleijareihin.

Pahimmat kilpakumppanit: Perinteisesti lahtelaisten ja tamperelaisten kanssa oteltu Hämeen herruudesta, mutta IFK sytyttää myös aina.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

[interaction id=”55e30bfad126414f2109f1b4″]

Edelliset liigaennustukset kaudelle 2015-16:  Kookoo | Sport | Ilves |

Lue myös:

Lukolle kanadalaisvahvistus

Pystyykö Pulkkinen vakiinnuttamaan NHL-paikkansa?