HPK - HIFK 26.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

HPK:lla edessä eilisen nöyryyksen jälkeen kasvojen pesu.

HPK – HIFK, merkki alle 4,5 maalia, kerroin
HPK – HIFK, merkki alle 5,5 maalia, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,20 | 4,05 | 2,70

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään samat ottelut kuin eilen, mutta nyt vierasjoukkueina pelanneet ottelut pääsevät kotiyleisön eteen. Hämeenlinnassa HPK sekä vieraaksi saapuva Helsingin HIFK iskevät yhteen. Joukkueiden kohtaaminen päättyi eilen HIFK:n voittoon vaatimattomasti 6-0 maalein, joten HPK:lla on tänään yksi tehtävä ja se on kasvojen pesu kotiyleisön edessä! HPK:n kannattajat eivät varmasti tule katsomaan uudelleen samanlaista kamppailua kuin eilen. HPK:n puolustus oli eilen täysin sekaisin ja parhaimpana esimerkkinä voidaan mainita Aleksi Laakso. HIFK on pelannut erittäin ailahtelevasti, mutta HIFK rokotti eilen joka tapauksessa HPK:ta täysin idioottimaisista jäähyistä. HIFK teki eilen paljon maaleja erikoistilanteista, mutta onhan todettava samalla, että HPK:n puolustajat olivat viidellä viittä vastaan -pelaamisessa aivan ulkona.

HPK:n on tänään saatava puolustus kuntoon ja toinen asia on se, että jäähyaitiosta otteluita ei tällä tasolla voiteta. HPK:lla on erinomainen maalivahtikaksikko, joten sen varaan HPK:n on hyvä tänään rakentaa myös kenttäpeliä. HPK:n maalivahdit eivät eilen pystyneet kannattelemaan hämeenlinnalaisryhmää, mutta maalivahtien piikkiin on eilistä turhaa laittaa. Eilen HPK sai aikaan vain 17 laukausta, joten Ville Husso pääsi helsinkiläisten maalilla helpolla. HPK onkin kärsinyt maalinteko-ongelmista, joten hämeenlinnalaisten tilanne ei ole lainkaan helpoimmasta päästä.

HIFK pelasi eilen erittäin vapauneesti ja samallahan HIFK:n onnistui ulkomaalaisten osalta äärimmäisen hyvin. Corey Elkins on tästä hyvä esimerkki kahdella maalillaan. Mutta kuten todettu, HIFK on ollut hyvin ailahtelevainen joukkue. Eilen HIFK sai oikeastaan heti alusta lähtien onnistumisia, mutta tänään lähtö tuskin tulee vierasjoukkueella olemaan samanlaista luokkaa. HPK on siinä tilanteessa, että näyttöhalut ovat varmasti kunnossa. Lähtökohtaisesti maaleilla tänään todennäköisesti ei juhlita. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat syytä vetokupongille napata mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas