HPK - Ilves 11.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Kumman tappioputki päättyy Hämeenlinnassa?

HPK – Ilves, merkki 1, kerroin 
HPK – Ilves ML, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,20 | 4,15 | 2,65 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljällä pelipaikkakunnalla, Hämeenlinnassa yhteen iskevät HPK sekä vieraaksi saapuva Tampereen Ilves. Molemmat joukkueet pelasivat edellisen kerran tiistaina. HPK hävisi tiistaina Porissa Ässiä vastaan 3-1 maalein ja Ilves puolestaan suli täysin Pelicansin isäntänä. Pelicans oli päätöserässä 2-0 numeroin tappiolla, mutta Ilves päästi lahtelaiset ensin tasoihin ja lopulta Pelicans meni menojaan. Ilveksen alkukausi on ollut mahtavaa seurattavaa, mutta valitettavasti tamperelaisten suunta on selkeästi alaspäin. Ilves on hävinnyt kaksi ottelua putkeen ja omissa verkot ovat varsinaisella peliajalla heiluneet näissä kamppailuissa peräti seitsemän kertaa.

HPK tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena ja niin HPK on ollut sitä myös tällä kaudella. HPK on hävinnyt itseasiassa kaksi edellistä kotiotteluaan, mutta molemmat päättyivät maalin erolla vierasjoukkueiden eduksi. Viimeksi SaiPa haki Hämeenlinnasta voiton 1-2 maalein, mutta HPK:lle tarjottiin ottelussa esimerkiksi kaksi rangaistuslaukausta – ei kuitenkaan tulosta. Ennen kahden ottelun tappioputkeahan HPK voitti kotonaan kolme ottelua putkeen ja esimerkiksi Tappara hävisi Hämeenlinnassa peräti 6-1 lukemin.

Ilves on tällä hetkellä suurena kysymysmerkkinä, sillä hienon alkukauden jälkeen Ilveksen suunta ei olekaan enään niin ylöspäin kuin hetki sitten. Ilves on joutunut kokemaan viime päivinä vastoinkäymisiä ja on mielenkiintoista nähdä, että kuinka Tuomas Tuokkolan joukkue pystyy sen käsittelemään huikeiden ensimmäisten viikkojen jälkeen. HPK on kotonaan ollut tamperelaisille muutenkin erittäin vaikea vastustaja, sillä viime kauden kaksi keskinäistä kohtaamista Hämeenlinnassa päättyivät HPK:n eduksi yhteismaalein 6-0.

Veikkaussivut | Tuomas