HPK - Ilves 12.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Onko Ilves tyly vieras Hämeenlinnassa?

HPK – Ilves, merkki alle 4,5 maalia, kerroin
HPK – Ilves, merkki alle 5,5 maalia, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 2,50 | 3,95 | 2,40

 

 

Sarjataulukossa sijalla kaksitoista oleva HPK isännöi seitsemännellä sijalla olevaa Tampereen Ilvestä. Jääkiekon Liiga palaa tänään maajoukkuetauolta neljän ottelun voimin. Nyt on jälleen aika seurata Liigan mielenkiintoisia otteluita. Tällä hetkellä HPK:n sekä Ilveksen välinen piste-ero on kaksitoista pistettä Ilveksen eduksi. Ennen maajoukkuetaukoa HPK hävisi Kärppien vieraana 7-0 maalein, joten HPK on kotonaan varmasti erittäin näyttöhaluinen. HPK on pelannut kotonaan erittäin vähämaalisia otteluita, sillä viidestä edellisestä ottelusta peräti neljässä ollaan pelattu alle jopa pienemmän vaaditun maalimäärän. Edellisessä kotiottelussaan HPK hävisi JYPille 1-3 numeroin.

Ilveksen erittäin hyvä alkukausi on pelkkä muisto vain, sillä Ilveksen omistajasotkut ovat varmasti jollain tapaa vaikuttaneet myös siihen, että Ilves on jäällä alkanut menettämään valtavasti otettaan kenttätapahtumista. Edellisestä viidestä vierasottelustaan Ilveksellä on saalistettuna vain kaksi voittoa. Kaiken kaikkiaan Ilves voitti ennen maajoukkuetaukoa vieraissa Pelicansin 1-2 maalein, mutta toisaalta kolmeen edelliseen vierasotteluun tamperelaisryhmällä on alla vain neljä tehtyä maalia. Alkukaudella Ilveksen tavallaan erittäin raskaskin pelityyli tuotti ongelmia joukkueelle kuin joukkueelle, mutta tällä hetkellä vierasjoukkueen suunta on selkeästi alaspäin.

Ilveksen pelityyli on erittäin liikkuva ja jossain määrin on jopa huomattu, että Ilveksen pelaajat ovat näyttäneet erittäin väsyneiltä. Sen takia maajoukkuetauko on tullut vierasjoukkueen kohdalla hyvään saumaan. Ei pidä antaa sen hämätä, että Ilves on vierasjoukkueista kerännyt kolmanneksi eniten pisteitä, sillä ennen maajoukkuetaukoa vieraissakin Ilves oli kohtalaisen heikko. Ilves voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen 1-5 numeroin, mutta kaiken kaikkiaan muuten joukkueiden aikaisemmat kamppailut ovat olleet tasaisia. Kolmesta viime kohtaamisesta kahdessa ollaan menty aina jatkoerään asti. Tänäänkin saattaa hyvinkin olla, että maalit ovat vähissä. Napataan alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas