HPK - Jokerit 16.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Viekö Jokerit pisteet mukanaan Hämeenlinnasta?

HPK – Jokerit, merkki 2, kerroin
HPK – Jokerit ML, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,55 | 4,05 | 2,30

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Helsingin Jokerit matkustaa erittäin jännittävässä kamppailussa testaamaan Hämeenlinnaan HPK:n päivän vireen. Ottelu lähetetään suorana lähetyksenä Nelonen Pron kanavilla, joten tiedossa on mahtava kiekkoilta aivan varmuudella. Sarjataulukossa HPK on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Jokerit löytyy neljänneltä sijalta. Jokereille maajoukkuetauko ei ollut lainkaan mieluinen, sillä vierasjoukkue menetti esimerkiksi Steve Mosesin sairaslistalle todennäköisesti loppukaudeksi. Jokereilla on ollut tämän viikon aikana muutenkin tunkua sairaslistalla, mutta silti esimerkiksi juuri edellisellä kierroksella SaiPaa vastaan Jokerit venyi arvokkaaseen voittoon. Jokerit on muutenkin kahdeksasta viime ottelustaan saalistanut peräti seitsemän voittoa! Jokerit on siispä ollut Liigan kuumin joukkue yhdessä Kärppien kanssa.

HPK on tullut maajoukkuetauon jälkeen hurjalla asenteella takaisin kaukaloon, sillä ensin HPK voitti kotonaan Ilveksen vaivattomasti 3-0 maalein ja sen jälkeen HPK nappasi Tampereelta pisteet mukaansa 5-6 numeroin jatkoaikavoitolla Tapparaa vastaan. Tappara johti ensimmäisessä erässä hämeenlinnalaisia vastaan vaatimattomasti neljällä maalilla, mutta HPK keräsi itsensä ja venyi mahtavaan voittoon. Faktaa on kuitenkin se, että HPK:n puolustus näytti etenkin Tampereella ensimmäisessä erässä puhtaasti säälittävältä. Tappara sai otteluun tietenkin erittäin hyvän aloituksen, mutta ei se poista sitä tosiasiaa, että HPK puolusti varsinkin alussa todella huonosti. Voitto on aina voitto eikä mitään oteta viime kerrasta HPK:lta pois, mutta paljon muutoksia saa tapahtua kotijoukkueen alakerrassa, jos tänään pisteet meinaa jäädä hämeenlinnalaisten kotijäälle.

HPK:lla on kotonaan ollut käsittämättömän suuria maalinteko-ongelmia, sillä HPK on kylläkin voittanut kolmesta edellisestä kotiottelustaan kaksi, mutta viidessä edellisessä kotiottelussa HPK on vain yhdessä viimeistellyt enemmän kuin maalin ottelua kohden! Jostain syystä HPK:lle maalinteko on etenkin kotiotteluissa ollut erittäin vaikeaa. Nyt kun vieraaksi saapuu vielä Jokerit Liigan kenties parhaimmalla materiaalilla, tiedossa tulee olemaan kotijoukkueelle erittäin hankala ilta. Jokerit on näyttänyt loukkaantumisista huolimatta sen, että leveyttä materiaalissa riittää. Keskialueen peli tulee varmasti olemaan tänään tietenkin merkittävässä roolissa. Yksilötaidossahan HPK ei ole Jokereiden tasoinen, sillä vierasjoukkueen puolustuksessa on useita huippunimiä. Jokerit sytyttää aina ja paikalla tuleekin olemaan varmasti täysi tupa seuraamassa tätä varsin odotettua kamppailua. Jokerit napataan joka tapauksessa tästä vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas