HPK - JYP 1.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Viekö JYP täyden pistepotin Hämeenlinnasta?

HPK – JYP, merkki 2, kerroin 
HPK – JYP ML, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,75 | 3,80 | 2,20 

 

 

Kahden ottelun voittoputkessa oleva HPK isännöi Hämeenlinnassa vieraaksi saapuvaa JYPiä. Kyseessä on jääkiekon Liigan ottelutarjontaa. HPK voitti viimeksi KalPan vieraissa jatkojen jälkeen 1-2 maalein. JYPillä on puolestaan alla voitto Ilvestä vastaan 2-5 numeroin. Viisi maalia Ilveksen verkkoon oli tiistaina JYPiltä erinomainen suoritus. JYP hävisi viime viikonloppuna kaksi ottelua SaiPaa vastaan, mutta JYP sai pestyä kasvonsa erittäin hyvin Tampereella. HPK:n pelaaminen on ollut oikeastaan läpi alkukauden vuoristorataa. JYP on tuloksien perusteella samassa tilanteessa, mutta JYP on sentään murskatappiot onnistunut välttämään. HPK hävisi viikko sitten Helsingissä HIFK:n vieraana vaatimattomasti 6-0 maalein. HPK:n esitys oli Helsingissä säälittävä, joten siinä mielessä kotijoukkue on nostanut muutaman edellisen ottelun aikana tasoaan.

HPK:lla on ollut äärimmäisen vaikeaa tehdä maaleja kotiyleisönsä edessä, sillä HPK on edelliseen viiteen otteluun viimeistellyt kotonaan vain viisi maalia! Edellisen kerran HPK on kotonaan tehnyt enemmän kuin yhden maalin ottelussa Kärppiä vastaan ja tuo otteluhan pelattiin aivan alkukaudesta. Viimeksi kotonaan HPK:lle riitti yksi maali voittoon, mutta niin ei jatkossa usein tule tapahtumaan. HPK onkin ollut kotonaan surkea tuloksien valossa, vaikka HPK tunnetaan muuten vahvana kotijoukkueena. Maalinteosta on joka tapauksessa kyse jääkiekossakin eikä HPK ole Hämeenlinnassa kiekkoa saanut reppuun. 

HPK voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen pitkälti sen takia, että JYP sai kotonaan otteluun surkean alun. Tällä kertaa JYP on kuitenkin myös vieraissa voittajasuosikki numero yksi. HPK ei ole vakuuttanut kotonaan millään tavalla ja materiaalinkin puolesta etu menee ehdottomasti JYPin suuntaan. Tämä on viikon toinen vierasottelu JYPille ja nimenomaan putkeen, mutta toisaalta JYP on päässyt rauhassa Tampereelta matkustamaan Hämeenlinnaan. Siinä on siispä tuskin JYPin kannalta ollut minkäänlaista ongelmaa. Lähtökohtaisesti JYP on vieraissakin järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas