HPK - KalPa 3.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/03/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko KalPan vahva vire HPK:n vieraana?

HPK – KalPa, merkki 2, kerroin
HPK – KalPa ML, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,95 | 4,05 | 3,20

 

 

Kuopion KalPa matkustaa jääkiekon Liigan ottelussa HPK:n vieraaksi Hämeenlinnaan. Tänään pelataan yhteensä kuudella pelipaikkakunnalla. Sarjataulukossa HPK on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas KalPa löytyy muutamaa sijaa alempaa. KalPa on tällä hetkellä kuitenkin kuin täysin eri joukkue, sillä kuopiolaisten pelivire on muuttunut täydellisesti ja nimenomaan parempaan suuntaan. Edellisellä kierroksella KalPa taisteli mahtavasti Kärppien vieraana ja kaiken kaikkiaan KalPalla on kolmeen edelliseen otteluun alla kaksi voittoa. KalPan puolustus on jättänyt viime otteluissa itsestään erittäin hyvän kuvan, sillä esimerkiksi Lappeenrannassa KalPa jätti SaiPan maaleitta ja saman tempun KalPa teki myös kotonaan ottelussa Jokereita vastaan.

HPK tunnetaan normaalisti vahvana kotijoukkueena, mutta toisaalta viimeksi hämeenlinnalaisseura hävisi kotonaan yllättäen Ässille 1-3 numeroin. Viisi edellistä kotiottelua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet HPK:lle muutenkin vain kaksi voittoa. HPK:n edelliset vastustajat ovat kotonaan olleet kaksi surkeassa pelivireessä olleet seurat, joten on mielenkiintoista nähdä, että kuinka HPK:n esimerkiksi jopa asennoituminen on tänään kunnossa, sillä sarjataulukon perusteella vastassa on jälleen yksi häntäpään joukkue. HPK:n CV ei ole lainkaan hyvännäköinen näitä ”heikkoja” joukkueita vastaan, vaikka Liigassa ei tietenkään oikeasti ainuttakaan sellaista joukkuetta olekaan. Hyökkäyspelaaminen oli Ässiä vastaan pahasti tukossa, joten siihen kotijoukkueen on satsattava tänään huomattavasti lisää.

Kun KalPa on alkanut saamaan tulosta, vierasjoukkue on alkanut pelaamaan huomattavasti vapautuneemmin ja näin ollen KalPa ei ole suomeksi sanottuna alkanut enään pelkäämään voittamista. Jotkut joukkueet pelkäävät Liigassa voittamista ja yksi hyvä esimerkiksi on Turun Palloseura. KalPan kannalta ikävää on tietenkin se, että loukkaantumiset ovat edelleen merkittävänä ongelmana, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että KalPa on näilläkin pelaajilla pystynyt nostamaan huimasti omaa tekemisen tasoaan. Kun jokainen pelaaja hieman nostaa omaa tasoaan, koko joukkue pelaa illasta toiseen taitojensa ylärajoilla. Tästäkin ottelusta KalPalta sivussa ovat esimerkiksi Rastislav Pavlikovsky sekä Luke Pither, mutta silti KalPaan löytyy tällä hetkellä uskoa. Vierasvoitto on loistava valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas