HPK - Kärpät 22.3.2014 | HPK kotiyleisönsä eteen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Tasoittaako HPK ottelusarjan?

Vihje lyhyesti

Kärpät ja HPK jatkavat tänään ottelusarjaansa Hämeenlinnassa. Kärpät nappasi eilen kotonaan odotetusti ensimmäisen voiton, mutta helpolla HPK ei vieraissa antautunut. Kärppien pitää ehdottomasti laittaa parastaan tässä sarjassa, sillä hämeenlinnalaisilla on kasassa erittäin yllätysvalmis joukkue. Kärpät onnistui ratkaisemaan ensimmäisen kamppailun vasta vimeisessä erässä ja myös tästä ottelusta voidaan odottaa tasaista vääntöä.

Kärpät lähti ottelusarjaan selkeänä ennakkosuosikkina ja joukkue ei antanut HPK:n yllättää itseään eilen. HPK tuli edelliseen otteluun erittäin kovaa ja antoi Kärpille painetta. Tämä horjuttikin kotijoukkuetta, mutta ottelun loppua kohti Kärpät osoitti olevansa parempi joukkue ja HPK sortui jäähyihin. Kotijoukkue HPK tulee tänäänkin varmasti ottelun alun kovaa vierailijoiden päälle, mutta peli tasaantuu taas mitä pidemmälle mennään. Kärppien voitto on jälleen erittäin lähellä, mikäli he kestävät HPK:n alkurynnistyksen. Kärpät osoitti ensimmäisessä ottelussa, että se on kypsempi ja henkisesti valmiimpi joukkue voittamaan tämän sarjan. HPK:n puolelta syyteltiin kotijoukkuetta filmaamisesta, mutta nyt pitäisi keskittyä olennaiseen, eli itse peliin. Vierailijoilla on tällä hetkellä kokonaisuudessaan valmiimpi paketti kasassa kuin HPK:lla.

Vihje: Kärpät, kerroin 1.87 NordicBet

 

 

Perustelut vihjeelle

Kärpät otti voiton ensimmäisestä ottelusta, mutta se oli varsinkin ottelun alussa vaikeuksissa Kerhon kovan paineistuksen kanssa. Tänään HPK tulee kotijäällä vierailijoiden kimppuun vielä astetta kovemmin, joten oululaisten on oltava hereillä heti alusta asti. Kärpillä oli hieman käynnistymisvaikeuksia, mutta joukkue nappasi silti arvokkaan avausvoiton. Ottelun edetessä nähtiin kotijoukkueelta jo tuttua liikettä ja tämä onkin Kärppien suurin vahvuus. Joukkueen on myös tänään päästävä hyvällä liikkeellä pois omista Kerhon paineen alta. Kärpiltä löytyy laajasti ratkaisuvoimaa ja ensimmäisessä ottelussa kaikista joukkueen osumista vastasi eri kentällinen. Kärppien kokoonpanoon saattaa tulla muutos, sillä Mikko Lehtonen on tekemässä paluuta kokoonpanoon. Jari Viuhkola on varmuudella sivussa vierailijoiden kokoonpanosta.

HPK pelasi eilen yllättävänkin vahvasti Oulussa ja ottelu antoi varmasti joukkueelle uskoa tulevaan, vaikka tappio tulikin. HPK osoitti jälleen sen, että se pystyy pelaamaan omilla vahvuuksillaan vastustajasta riippumatta. Kerho pelasi eilen fyysistä peliä ja se sai luotua hyviä maalipaikkoja. Eilen ratkaisuvoimaa ei ollut kuitenkaan tarpeeksi ja ainoastaan Jere Karjalainen onnistui maalinteossa. HPK:n on onnistuttava paremmin viimeistelyssään tai tämä sarja loppuu lyhyeen. Tämä ottelu näyttää hyvin pitkälle sen, että löytyykö joukkueesta tarpeeksi leveyttä Kärppiä vastaan. Joukkueella on tänään etunaan kotikaukalo ja fanaattisen kotiyleisönsä tuki. Kotijoukkueella voi tulla muutoksia kokoonpanoon, sillä Teemu Rautiainen saattaa palata joukkueen kokoonpanoon.

Tänään olisi HPK:n sauma iskeä ja tasoittaa ottelusarja. Kärpät oli vähän yllättävästi helisemässä Kerhon fyysisyyden kanssa ensimmäisessä ottelussa. Oululaiset kuitenkin näyttivät vahvuutensa ja iskivät tehokkaasti maalit omista paikoistaan. Kärpiltä löytyy kokoonpanostaan huomattavasti enemmän ratkaisuvoimaa kuin HPK:lta. Kärpät oli vielä hieman vaisu ensimmäisessä ottelussa, vaikka voitto tulikin. Koneesta löytyy silti vielä lisää kierroksia ja niitä tarvitaankin, että voitto Hämeenlinnasta irtoaisi. Tähän kohteeseen haetaan vahvan vierasjoukkueen voittoa.

Vihje: Kärpät, kerroin 1.87 NordicBet 

 

Veikkaussivut | Antti