HPK - Kärpät 27.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko HPK kotivoittoa Kärppien kustannuksella?

HPK – Kärpät, merkki 1, kerroin 
HPK – Kärpät ML, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,45 | 4,00 | 2,45 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Hämeenlinnassa yhteen iskevät HPK sekä vieraaksi saapuva Oulun Kärpät. HPK pelasi edellisen ottelunsa tiistaina häviämällä Jokereiden vieraana 2-1 maalein. Kärpät puolestaan hävisi keskiviikkona omassa edellisessä ottelussaan Pelicansia vastaan 2-3 numeroin. HPK on ollut alkukaudella vieraissa heikko, mutta kotonaan homma on toiminut erinomaisesti. HPK on voittanut kaksi edellistä kotiotteluaan 11-2 maalierolla, joten HPK on onnistunut antamaan hämenlinnalaisyleisölle juuri sitä mitä fanit ovat tulleet hakemaan. Nyt HPK:lla on täysin realistiset mahdollisuudet jo kolmannen kotivoiton nappaamiseen, sillä Kärppien tilanne on hyvinkin sekava. Juhamatti Aaltosen sekä Ben Maxwellin poissaolo hyökkäyksessä näkyy erittäin selkeästi. Toisekseen Kärpät on kokenut nyt muutaman kirvelevän tappion putkeen.

HPK on kahdessa edellisessä kotiottelussa ollut täysin käsittämätön, sillä on tuntunut siltä, että kotijoukkueelta olisi onnistunut aivan kaikki. Yksitoista tehtyä maalia kahteen viime kotiotteluun on sinänsä jo mahtava suoritus, mutta täytyy muistaa myös se, että viimeksi vastassa oli viime kauden hopeamitalistijoukkue, Tappara. HPK viimeisteli kolme maalia Tapparaa vastaan ottelun päätöserässä Ville Viitaluoman johdolla.

Hämeenlinna on ollut Kärpille erittäin vaikea paikka, sillä viiteen edelliseen vierailuun Kärpät on kyennyt nappaamaan vain yhden vierasvoiton. Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin tammikuussa Hämeenlinnassa, silloin HPK murskasi oululaiset 3-0 maalein. Kärppien sairaslista on sen verran pitkä edelleen, että HPK on tässä tapauksessa kotonaan ehdottomasti suosikin asemassa.

Veikkaussivut | Tuomas