HPK - Lukko 17.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Lukko haastaa Hämeenlinnassa HPK:n.

HPK – Lukko, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 2,30 | 4,00 | 2,40 

 

 

Hämeenlinnassa HPK saa vieraakseen Rauman Lukon. Kyseessä on jääkiekon Liigan ottelutarjontaa. Molemmat joukkueet pelaavat kauden kolmannen ottelunsa. HPK on toistaiseksi pelannut Pelicansia vastaan kotonaan häviten kyseisen ottelun 1-2 maalein ja puolestaan Ilveksen vieraana Tampereella, silloin HPK nappasi voiton puolestaan samoilla numeroilla. HPK:n ottelut ovat olleet alkukaudella erittäin vähämaalisia ja sama koskee itseasiassa myös Lukon tilannetta. Lukkohan hävisi avauskierroksella 4-0 maalein Ässien vieraana, mutta sen jälkeen 2-1 numeroin irtosi kotivoitto Jokereita vastaan. Helsinkiläisryhmä kaatui itseasiassa vasta, kun Lukko viimeisteli voittomaalin aivan ottelun lopussa.

HPK on varsinaisella peliajalla onnistunut maalinteossa kaksi kertaa, joten se tarkoittaa nopealla laskutoimituksella ainoastaan maalia ottelua kohden. HPK onnistui pitämään varsinkin ensimmäisessä erässä kotiavauksessaan Pelicansia vastaan lahtelaiset pois maalintekopaikoilta, joten se kertoo siitä, että etenkin nyt Hämeenlinnassa pelatessa tiedossa tulee olemaan erittäin vähämaalinen kohtaaminen. Lukon osalta on myös selvää, että avausottelun kaltainen tappio 4-0 maalein ei saa tänään toistua.

Viime kaudella joukkueet pelasivat erittäin tasaisia kohtaamisia ja sellaista on syytä odottaa myös tällä kertaa. Ei missään tapauksessa olisi mahdoton idea lähteä ennustamaan, että jopa jatkoerää olisi tällä kertaa tiedossa. Viime kaudellahan joukkueet itseasiassa pelasivat jatkoerän kaksi kertaa. Lähtökohtaisesti alle 5,5 maalia on lähellä toteutua.

Veikkaussivut | Tuomas