HPK nappasi Toronton ruotsalaisen NHL-varauksen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kova kaappaus Liiga-jäille?

HPK julkaisi uuden mielenkiintoisen pelaajasopimuksen, sillä joukkue kertoi tehneensä kahden vuoden pahvin ruotsalaisen Jesper Lindgrenin kanssa. 20-vuotias puolustaja siirtyy Liigaan Modon riveistä.

Oikealta laukova pakki on NHL-seura Toronto Maple Leafsin neljännen kierroksen varaus vuodelta 2015. Tähän mennessä Lindgren on kuitenkin pelannut ainoastaan Ruotsissa. Puolustaja on tahkonnut U17-ikäluokasta alkaen läpi myös kaikki Ruotsin nuorten maajoukkueen ikäryhmät, joten kyseessä on äärimmäisen lupaava pelimies.

Viime kaudella ruotsalainen pelasi Modossa 50 ottelua tehoin 3+21=24. Hän oli myös Ruotsin U20-maajoukkueen mukana. Nyt myös suomalaisyleisö pääsee nauttimaan lupaavan puolustajan otteista.

HPK:ssa ollaan luonnollisesti innoissaan uudesta hankinnasta.

– Jesper sopii oikein hyvin meidän suunnitelmiin. Tulevaisuuden mahdollisena huippupelaajana, hän tukee meidän pelaajakehitysstrategiaa. Lisäksi hän on pelinopea pelaaja, mikä on HPK:n yksi pelillinen arvo nyt ja tulevaisuudessa, HPK-luotsi Antti Pennanen kommentoi tuoretta hankintaa.

HPK pelasi päättyneellä Liiga-kaudella erittäin hyvän sesongin, ja Hämeenlinnassa toivotaankin, että tulevalla kaudella pystytään vielä ottamaan seuraava askel eteenpäin.

Tästä pääset katsomaan Lindgrenin otteita: