Hämeen sanomat: HPK:n päävalmentaja perheineen kokenut törkeää häiriköintiä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Hämeenlinnalaisten tilanne menee yhä vaikeammaksi.

HPK, joka on tälläkin hetkellä jääkiekon SM-liigan jumbojoukkueena, kokee jälleen uusia vastoinkäymisiä. 12 pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta olevan hämeenlinnalaisseuran päävalmentaja Pasi Arvonen on joutunut törkeän häiriköinnin uhriksi, jonka tulilinjalle on joutunut myös hänen perheensä.

Hämeen Sanomien ja Iltalehden mukaan Arvosen kotipihalle on tuotu muun muassa hautakynttilöitä.

– Olen keskustellut asiasta poliisin kanssa. Nämä ovat ikäviä tapahtumia. Jokaisen koti on yksityinen, ja perheellä on oltava turva. Toivottavasti tilanne rauhoittuu, Arvonen totesi Iltalehdelle.

HPK:n maalivahti takaisin Pohjois-Amerikkaan

Maalivahti Eetu Laurikainen palaa HPK:n vahvuudesta takaisin Pohjois-Amerikkaan. Miehen sopimus HPK:n kanssa kattoi loppukauden, mutta NHL-seura Edmonton Oilersilla oli oikeus kutsua Laurikainen takaisin, mikäli seuran maalivahtitilanteessa tapahtuu muutoksia.

Laurikainen ehti pelata HPK:ssa kahdeksan ottelua, joista hämeenlinnalaisseura saalisti kolme voittoa. Miehen torjuntaprosentti Pallokerhossa oli 92,13.

HPK isännöi tiistaina viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni olevaa Porin Ässiä.

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisat jatkuvat maanantaina neljällä ottelulla. Sinivalkoisittain mielenkiintoisin kamppailu käydään, kun Venäjä ja Suomi iskevät yhteen. Ottelu on nähtävissä Ylen kanavilla.

Peliyhtiö ComeOn on vahvasti mukana eri jääkiekkosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella. Peliyhtiö tarjoaa uusille asiakkaille myös erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Hämeen Sanomat, Iltalehti

Lue myös:
NHL-blogi: Barkov ja Donskoi taituroivat maalit
NHL-blogi: Komarov ilmiliekeissä, Korpisalolle uran avausvoitto

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa